Copy

Newsletterul  Asociatiei Serviciul Apel si
C.I.S Bucuresti |06/ 2014

(IM)MIGRATION IS NATURAL
AJUTA CAUZA NOASTRA
Prin sprijinul tau vom asigura continuarea ajutorului oferit persoanelor 
din categorii vulnerabile in acontinua sa lupte si nu sa-si piarda speranta in a-si recupera drepturile sale.

 
CLICK AICI >>
România e acasă-locuri de vizitat
 
CIS BucureÈ™ti (AsociaÈ›ia Serviciul APEL) a organizat joi, 26 iunie 2014, evenimentul "România e acasă - locuri de vizitat". 

ÃŽntâlnirea s-a bucurat de prezenÅ£a migranÈ›ilor din Republica Moldova, Siria, Irak, Columbia, Italia È™i Polonia. Obiectivul evenimentului a fost acela de a prezenta cele mai frumoase locuri de vizitat în România È™i de a consolida relaÈ›ia cu migranÈ›ii È™i mediatorii culturali.

Like Newsletter.14: (im)migration is natural on Facebook
Un grup criminal organiza migraţia ilegală a afganilor
 
O reţea de trafic de migranţi avea ca scop recrutarea, călăuzirea şi transportarea unor persoane de cetăţenie afgană, din ţara de baştină în Uniunea Europeană, cu tranzitarea teritoriului Ucrainei şi Moldovei. De la fiecare migrant în parte, membrii reţelei încasau a câte 5000 de euro pentru un matur şi 2500 de euro pentru fiecare minor. În perioada 2013 – 2014, aceştia au organizat trecerea ilegală a frontierei de stat pentru 3 familii de origine afgană.
Migrant în România. Povestea de succes a unui mediator intercultural
 
Mediatorii culturali din România s-au reunit la Bucureşti la sfârşitul săptămânii trecute pentru a-şi împărtăşi problemele şi pentru a găsi soluţii. Constanţa a fost reprezentată de patru tineri.

În România există 26 de mediatori culturali, care asigură o strânsă legătură între membrii comunităţilor de migranţi şi autorităţile publice, respectiv societatea civilă.


PENTRU A CITI ARTICOLUL COMPLET

Like Newsletter.14: (im)migration is natural on Facebook

FOLLOW US...
FOLLOW on FACEBOOK
FOLLOW on TWITTER
Website
Email
50 milioane- număr record de persoane dezrădăcinate la nivel mondial

Agenția ONU pentru Refugiați, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiatului, un raport care arată că numărul de refugiaţi, solicitanţi de azil şi persoane deplasate intern la nivel mondial a depăşit 50 de milioane, pentru prima dată după cel de-al doilea război mondial.
 
Like Newsletter.14: (im)migration is natural on Facebook
Interviul ministrului afacerilor externe pentru TVR – ”Corlăţean: Semnarea acordului cu UE de către R. Moldova - o formă concretă de integrare europeană”
 

Acordul acesta pe care l-a semnat azi Republica Moldova, alături de Georgia şi partea economică, Ucraina, a fost foarte aşteptat. Aş vrea să explicăm puţin ce înseamnă acest acord? Ce aduce el odată cu semnarea lui?

Titus Corlăţean: ÃŽn primul rând ÅŸi aici cei care au afirmat deja acest lucru au făcut-o pe bună dreptate, este un moment istoric. 

 
PENTRU MAI MULTE INFORMATII
 
Like Newsletter.14: (im)migration is natural on Facebook
Revista Migrant in Romania
 
Revista poate fi vizualizată direct online sau descărcată în format .pdf pentru a fi vizualizată cu programul gratuit Adobe Acrobat Reader.

Pentru a primi revista în format tipărit (pe hârtie reciclată), vă rugăm să ne contactaÅ£i
CIS Bucuresti|Urmareste-ne pe Facebook| Doneaza Acum|2%
 
Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informaÈ›ii gratuit a AsociaÅ£ei Serviciul APEL (www.apelngo.ro). ÃŽn conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel È™i este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părÈ›i terÈ›e È™i nu vor fi făcute publice în orice alt scop. ÃŽn orice moment, aveÈ›i dreptul de a solicita È™tergerea adresei  dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania


unsubscribe from this list update subscription preferences