Stai alaturi de Serviciul APEL, pentru a te menÈ›ine informat!

februarie  2014

NEWSLETTER
(im) migration is natural

 C.I.S Bucuresti    
Campanie 2%
 
Puteti sustine Asociatia Serviciul APEL prin informarea angajatilor privind posibilitatea redirectionarii pana la 2% din impozitul pe venit, recomandandu-le Asociatia Serviciul APEL, ca partner social de incredere, care desfasoara programe de mai mult de 12 ani in beneficiul tinerilor si persoanelor in dificultate.
Like Newsletter.11: (im)migration is natural on Facebook
"România este pregătită pentru un eventual număr de imigranţi"
 

Traian Băsescu şi-a oferit ajutorul în ceea ce priveşte situaţia din Ucraina. "România este pregătită pentru un eventual număr de imigranţi. Suntem pregătiţi să-i prmim pe cei care au nevoie de ajutor", a declarat şeful statului.

PENTRU A CITI ARTICOLUL COMPLET


 
Like Newsletter.11: (im)migration is natural on Facebook


 
România, a doua noastră limbă
 
La sfârÈ™itul lunii ianuarie, cursanÈ›ii noÈ™tri au absolvit primul curs de limba română. După ce au participat cu seriozitate È™i motivaÈ›ie la  È™edinÈ›ele de curs È™i la sesiunea practică, cursanÈ›ii au susÈ›inut cu succes examenul final. Pentru mulÈ›i dintre ei cuoaÈ™terea limbii române este un pas important pentru integrarea în România.
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Twitter
Twitter

Asociatia Apel la rfi: România, atractivă pentru studenţii din afara UE

România reprezintă un punct de atracţie pentru migranţii din ţările aflate în afara Uniunii Europene. Mulţi tineri vin aici pentru a studia medicina - fie pe banii lor, fie obţinând burse din partea statelor din care provin.
 Like Newsletter.11: (im)migration is natural on Facebook

 
Românii ajuta economia în Germania È™i Marea Britanie 
 
Migratia intre tarile europene a crescut puternic odata cu aparitia crizei si cu libera circulatie, iar printre cei mai numerosi imigranti est-europeni se numara romanii si polonezii.Astfel, Germania atrage din ce in ce mai multi europeni, care vin mai ales din Romania si din Polonia, scrie le figaro.
 
PENTRU MAI MULTE INFORMATII
 
Like Newsletter.11: (im)migration is natural on Facebook
CIS Bucuresti|Urmareste-ne pe Facebook| Doneaza Acum|2%
 
Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informaÈ›ii gratuit a AsociaÅ£ei Serviciul APEL (www.apelngo.ro). ÃŽn conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel È™i este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părÈ›i terÈ›e È™i nu vor fi făcute publice în orice alt scop. ÃŽn orice moment, aveÈ›i dreptul de a solicita È™tergerea adresei  dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania

unsubscribe from this list update subscription preferences