Copy
NewsLetterul Asociatiei Serviciul APEL te tine la curent cu activitatile noastre sociale in Romania.
n°11| ianuarie 2014
NEWSLETTER 
 
Serviciul APEL a luat nastere in Bucuresti, in februarie 2001, ca un Serviciu de Formare si Integrare Profesionala in     cadrul Fundatiei  Parada (www.paradaromania.ro), adresat tinerilor din Bucuresti aflati in situatie de marginalizare sociala. 

De 10 ani lucram pentru a reda demnitatea, identitatea, drepturile  persoanelor aflate in situatii de  marginalizare si excludere sociala si oferim gratuit un serviciu specializat de integrare profesionala, formand Ã®n acest sens o echipa multidisciplinara pentru implementarea acestor activitatii.

Pentru mai multe informatii puteti viziona website-ul nostru 
www.apelngo.ro sau  pagina noastra de facebook http://www.facebook.com/serviciul.apel .
Pentru a viziona video-ul nostru click aici


Like NewsletterServiciulAPEL.11: de 10 ani lucram pentru a le reda identitatea! on Facebook
PROIECTE IN DERULARE

"D.I.A.L.O.G.U.E. – Determined Immigrants And Locals Organize a Global Unique Entrepreneurship"

Obiectivul general al proiectului este imbunatatirea vietii sociale si profesionale a migrantilor din tarile partenere printr-o abordare inovativa de integrare sociala. Proiectul isi propune sa creeze conditii favorabile prin care diversitatea culturala  sa devina un avantaj competitiv pe piata muncii, cu prioritate in antreprenoriat, pentru dezvoltarea afacerilor in cadrul comunitatilor migrante si a celor locale.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII CLICK AICI


Like NewsletterServiciulAPEL.11: de 10 ani lucram pentru a le reda identitatea! on Facebook
 
LA MULTI RESPONSABILI ANI

Se spune ca anul 2014 este anul noilor inceputuri pe mai multe planuri.

Pe plan personal, cu totii ne dorim sa fim mai buni, mai empatici si mai determinati sa ne dezvoltam.

Pe plan profesional, dorinta noastra este sa mobilizam mai multe persoane pentru a le aduce mai aproape de responsabilitatea sociala, care reprezinta o parte importanta pentru a realiza o schimbare.

Pe plan financiar, ne dorim sa directionam cat mai multe resurse catre beneficiarii nostri, pentru ca s
untem convinsi ca impreuna vom reusi sa producem schimbarea pe care ne-o dorim, asa ca ramane doar sa credem in continuare in munca pe care o facem in fiecare zi.

Daca doresti si tu sa iei parte la  aceasta schimbare, exista diferite modalitati pentru a te implica in mod responsabil in acest an,  click aici pentru mai multe informatii si pentru a deveni partenerul nostru.Like NewsletterServiciulAPEL.11: de 10 ani lucram pentru a le reda identitatea! on Facebook

 
KEEP CALM AND SPEAK ROMANIAN
 
Invatam limba romana !

Din luna noiembrie 2013, am inceput in Bucuresti cursurile gratuite de limba romana pentru migrantii veniti din tari care nu sunt membre ale Uniunii Europene. Primii pasi au fost facuti de 20 de persoane de origine chineza, iar din decembrie am inceput a doua grupa pentru vorbitorii de limba araba.

Cu ajutorul celor doua profesoare, care predau in limba chineza si araba, migrantii nostri incep sa invete primele cuvinte Buna ziua! Ce mai faci?, alfabetul, pana si putina gramatica.
Sunt studenti,  persoane care lucreaza in Bucuresti sau membrii de familie ai cetatenilor romani. Fiecare are o motivatie proprie pentru a invata limba romana: sa vorbeasca cu prietenii, sa se angajeze sau doar sa se descurce la cumparaturi.


PENTRU MAI MULTE INFORMATII
CLICK AICI


Like NewsletterServiciulAPEL.11: de 10 ani lucram pentru a le reda identitatea! on Facebook
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Twitter
Twitter
FIRMA IN PRIM PLAN

In această lună mulÅ£umim pentru colaborare AsociaÅ£iei ADRA România, partenerul nostru Ã®n cadrul diferitelor proiecte pe care le realizam. ÃŽmpreună încercam să integrăm pe piaÅ£a muncii persoane care se confruntă cu situaÅ£ii dificile de violenţă în familie.

ADRA România are scop îmbunătăţirea calităţii vieÅ£ii pentru cei în nevoie ÅŸi investeÅŸte în potenÅ£ialul oamenilor, prin iniÅ£iative de dezvoltare comunitară, axându-se pe cinci direcÅ£ii principale: dezvoltare economică, educaÅ£ie de bază, sănătate primară, asistarea victimelor dezastrelor naturale ÅŸi asistarea categoriilor sociale defavorizate.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII CLICK AICI


Like NewsletterServiciulAPEL.11: de 10 ani lucram pentru a le reda identitatea! on Facebook
"O SEARA MULTICULTURALA"

In perioada sarbatorilor de iarna, pe 20 Decembrie, echipa APEL impreuna cu voluntarii asociatiei au organizat pentru beneficiarii Centrului de Informare destinat strainilor o Seara Multiculturala de Craciun.
 
Ne-am propus ca prin acest eveniment sa-i introducem pe migrantii din Bucuresti in atmosfera sarbatorilor de iarna. Multe persoane au raspuns cu entuziasm, 26 fiind prezente la intalnire. Impreuna cu invitatii nostri am impartasit o seara frumoasa, ascultand colinde, gustand delicii traditionale si discutand despre obiceiurile de Craciun si de Anul Nou. Prin jocurile de cunoastere organizate, fiecare participant si-a facut prieteni noi.
 
A fost o seara cu un accent profund multicultural, persoanele provenind din tari ca Egipt, Hong Kong, Siria, Columbia, Nigeria sau Indonezia.
 
Multumim prietenilor nostri care au participat si speram sa va vedem cat mai curand!


PENTRU A VIZIONA POZELE CLICK AICI
 

Like NewsletterServiciulAPEL.11: de 10 ani lucram pentru a le reda identitatea! on Facebook
 
POVESTE DE SUCCES

"Din Ecuador in Zimnicea..."

Povestea doamnei  N, cum o vom numi, ar fi o putut sa fie o poveste frumoasa cu doi oameni care s-au intilnit in Spania, N si M, unul din Romania si unul din Ecuador, care s-au indragostit si  au facut impreuna un copil.

Din pacate nu este asa, pentru ca dupa ce au venit in Romania povestea lor a luat o intorsatura urata. Domnul M a inceput sa aiba o atitudine violenta psihica si fizica asupra doamnei N, acest lucru ducand in final la despartirea lor. 

PENTRU MAI MULTE INFORMATII DESPRE POVESTEA CLICK AICI

Like NewsletterServiciulAPEL.11: de 10 ani lucram pentru a le reda identitatea! on Facebook

DONEAZA ACUM >>
Urmareste-ne pe Facebook|Doneaza Acum|2%

Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informații gratuit a Asociaţei Serviciul APEL (www.apelngo.ro) În conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel și este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părți terțe și nu vor fi făcute publice în orice alt scop. În orice moment, aveți dreptul de a solicita ștergerea adresei dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania

unsubscribe from this list update subscription preferences