Newsletterul  Asociatiei Serviciul Apel si
C.I.S Bucuresti |08/ 2014

(IM)MIGRATION IS NATURAL
AJUTA CAUZA NOASTRA
Prin sprijinul tau vom asigura continuarea ajutorului oferit persoanelor 
din categorii vulnerabile in acontinua sa lupte si nu sa-si piarda speranta in a-si recupera drepturile sale.

 
CLICK AICI >>
Migranții din Orient cer azil politic în România
 
Cei 88 de migranţi afgani, iranieni, irakieni şi sirieni, salvați miercuri de la înec, în Marea Neagră, au cerut azil în România, aceştia fiind cazaţi în centrul din Galaţi, potrivit Inspectoratului General pentru Imigrări.
Cererile de azil au fost depuse joi la Serviciul de Imigrări al JudeÅ£ului ConstanÅ£a, de 24 de cetăţeni afgani, 55 de irakieni, cinci iranieni ÅŸi patru sirieni, cu vârste cuprinse între 6 luni ÅŸi 39 de ani. 

PENTRU A CITI ARTICOLUL COMPLET
 
Like Newsletter.15: (im)migration is natural on Facebook
 
VIDEO Rasismul devine o problemă şi în România. Un brazilian a plecat la vestiar plângând: „Nu sunt o maimuţă“
 
O partida insipidă, Chiajna - Rapid, scor 0-0, a fost umbrită de un incident jenant din cauza căruia formaÅ£ia giuleÅŸteană va plăti scump. 

PENTRU A CITI ARTICOLUL COMPLET


Like Newsletter.15: (im)migration is natural on Facebook

Numărul solicitanților de azil din Siria, Irak și alte zone de conflict, în creștere, în primul semestru al anului 2014
 
Un raport UNHCR arată că numărul persoanelor ce solicită azil în țările industrializate a continuat să crească în prima jumătate a anului 2014, cauza principală fiind  conflictele din  Siria È™i Irak dar È™i instabilitatea din țări precum Afganistan È™i Eritrea. 

Like Newsletter.15: (im)migration is natural on Facebook

FOLLOW US...
FOLLOW on FACEBOOK
FOLLOW on TWITTER
Website
Email

 
Asociația Serviciul APEL lansează etapa a treia de implementare a proiectului „Coordonarea națională a acțiunii de integrare a resortisanților țărilor terțe (RTT) în România”

AsociaÈ›ia Serviciul APEL a organizat joi, 16 octombrie 2014, începând cu ora 16:00, la sediul său din BucureÅŸti, È˜oseaua Mihai Bravu, nr. 329, sector 3, un eveniment de lansare a etapei trei de implementare a proiectului „Coordonarea naÈ›ională a acÈ›iunii de integrare a resortisanÈ›ilor țărilor terÈ›e (RTT) în România”.
 
Like Newsletter.15: (im)migration is natural on Facebook
Timișoara. ZECE traficanți de migranți, urmăriți penal. Patru, reținuți
 
Procurorii DIICOT au dispus începerea urmăririi penale în cazul a zece traficanți de migranți prinși la Timișoara. Patru dintre ei au fost reținuți și sunt duși în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.
 
PENTRU MAI MULTE INFORMATII
 
Like Newsletter.15: (im)migration is natural on Facebook
Ibrahima Keita (Guineea): Destinul meu a fost România
 
A fost un destin să vin în România - spune Ibrahima Keita, originar din Guineea, care a ajuns în țara noastră cu o bursă de studii și a rămas aici, fascinat de frumusețea locurilor. Timp de 30 de ani a lucrat ca muzeograf la Muzeul de Artă din municipiul Tulcea, cea mai mare parte din viața sa fiind dedicată culturii.
CIS Bucuresti|Urmareste-ne pe Facebook| Doneaza Acum|2%
 
Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informaÈ›ii gratuit a AsociaÅ£ei Serviciul APEL (www.apelngo.ro). ÃŽn conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel È™i este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părÈ›i terÈ›e È™i nu vor fi făcute publice în orice alt scop. ÃŽn orice moment, aveÈ›i dreptul de a solicita È™tergerea adresei  dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania


unsubscribe from this list update subscription preferences