Copy

Stai alaturi de Serviciul APEL, pentru a te menÈ›ine informat!

octombrie 2013

NEWSLETTER

(im) migration is natural

C.I.S Bucuresti   
RAZBOIUL DIN SIRIA SE MUTA IN EUROPA:
 
"Afluxul de imigranti risca sa scape de sub control"
 
Europa se confrunta cu un aflux din ce in ce mai mare de refugiati din Siria: azil peste hotare cauta peste doua milioane de sirieni.

Experţii atentioneaza: in cazul in care SUA vor ataca Damascul, afluxul de refugiati va scapa de sub control. In schimb, politicieni europeni afirmăa ca "cei doua milioane de sirieni au fugit nu pentru ca presedintele american Barack Obama a anuntat ca SUA sunt pregatite pentru o interventie armata limitata", noteaza miercuri cotidianul rus Kommersant.

 
Like Newsletter.07: (im)migration is natural! on Facebook
 
SEDEREA IN ROMANIA PENTRU STUDII
 
Doriti sa studiati in Romania si aveti cetatenia unui stat din afara Uniunii Europene si a Spatiului Economic European?

Pentru inceput, trebuie sa va inscrieti la institutia de invatamant la care doriti sa studiati si sa fiti acceptat de aceasta.
 
Urmatorul pas este obtinerea vizei de lunga sedere pentru studii, de la misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei.


                      
Like Newsletter.07: (im)migration is natural! on Facebook
 
VAL DE IMIGRANTI SIRIENI IN ROMANIA. SUNT DISPUSI SA-SI RISTE VIATA PENTRU A SCAPA 
DE ADUL DIN TARA
 
Din cauza razboiului civil din Siria, autoritatile noastre se confrunta cu un val de imigranti. Disperati sa scape de iadul din tara lor, sirienii dau mii de dolari unor traficanti ca sa ajunga in Europa.

Politistii de frontiera din Constanta au prins pana acum, in largul Marii Negre, mai multe ambarcatiuni, pline cu fugari. De frica sa nu fie trimisi acasa, acestia au amenintat ca se vor arunca in mare

 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
POVESTI ALE IMIGRANTILOR

"Calugarita congoleza castiga prestigiosul premiu Nansen pentru refugiati"

Agenţia ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) anunta astazi ca laureatul de anul acesta al Premiul Nansen pentru Refugiati este o calugariţa congoleza care a ajutat sute de femei victime ale violurilor ai abuzurilor comise de Armata de Rezistenta a Domnului (LRA) si de alte grupari ce activeaza in partea de nord-est a Republicii Democrate Congo (RDC).
 
 

Like Newsletter.07: (im)migration is natural! on Facebook
ROMANIA TARA DE TRANZIT PENTRU IMIGRANTI

Ce-i mana sa-si paraseasca tara natala, doar ei stiu. De cele mai multe ori invoca motive economice, saracia si o viata chinuita. Vin din cele mai indepartate zari, Brazilia sau China, si au ca destinatie o tara dezvoltata a U.E.

In Romania raman cel mult 10 la suta din imigrantii ajunsi in tara noastra. Peste granita trec prin tot felul de metode. Unii vin legal si uita sa mai plece, altii ajung in postura ilegala, din cauze obiective. Spre exemplu, studenţii straini pentru faptul ca universitatile emit contractele de inchiriere tarziu, ajung in sedere ilegala.


 

Like Newsletter.07: (im)migration is natural! on Facebook
 
CIS Bucuresti|Urmareste-ne pe Facebook| Doneaza Acum|2%
 
Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informaÈ›ii gratuit a AsociaÅ£ei Serviciul APEL (www.apelngo.ro). ÃŽn conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel È™i este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părÈ›i terÈ›e È™i nu vor fi făcute publice în orice alt scop. ÃŽn orice moment, aveÈ›i dreptul de a solicita È™tergerea adresei  dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania

unsubscribe from this list update subscription preferences