Copy

Stai alaturi de Serviciul APEL, pentru a te menÈ›ine informat!

decembrie 2013

NEWSLETTER

(im) migration is natural

C.I.S Bucuresti   
BURSE OFERITE CETATENILOR STRAINI DE STATUL ROMAN PRIN MAE 
 
"85 de burse pentru studii universitare şi postuniversitare în România, prin concurs de dosare organizat pe baza reglementărilor în vigoare de către Ministerului Afacerilor Externe (MAE) şi Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN)."
 
CRITERII DE CALIFICARE: Cetăţeni străni care provin din toate statele lumii, cu excepţia statelor membre UE. Au prioritate cetăţenii proveniţi din state ne-membre UE cu care România nu are perfectate documente de colaborare culturală şi educaţională. Cetăţenii străini de origine română şi cei aparţinând comunităţilor istorice româneşti din proximitate beneficiază de alte programe de burse.
 
Like Newsletter.09: (im)migration is natural on Facebook
ANNIVERSAREA A 5 ANI   
 

 

Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), Biroul în România salută împlinirea a cinci ani de la intrarea în vigoare a Acordului încheiat la 8 mai 2008 cu Guvernul României şi Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi

       
               
Like Newsletter.09: (im)migration is natural on Facebook
 
PESTE 500 DE STRAINI CARE STATEAU ILLEGAL IN BUCURESTI
 
„Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au desfăşurat, în primele nouă luni ale a.c., o serie de acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă“, se arată într-un comunicat emis de inspectorat.
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Twitter
Twitter
POVESTE UNEI CALAUZE TUNISIENI DE IMIGRANTI 
 
Înăsprirea controalelor la frontierele europene nu descurajează migranţii şi este o mană pentru călăuze. Dar acest lucru a determinat migranţii să caute modalităţi tot mai riscante de acces, accentuând în felul acesta dependenţa acestora din urmă faţă de călăuze, citează portalul PressEurop, publicaţia săptămânală poloneză Polityka.
 
 
Like Newsletter.09: (im)migration is natural on Facebook
 
POLITEHNICA DIN BUCURESTI ATRAGE DIN CE IN CE MAI MULTI STUDENTI STRAINI 
 
Conditiile acceptabile pe care Universitatea Politehnica din Bucuresti   le ofera, dar si preturile destul de mici in comparatie cu Universitatile din Vest, reprezinta o oferta destul de tentanta pentru tarile din Orient sau chiar si pentru americani.
 

Like Newsletter.09: (im)migration is natural on Facebook
 
CIS Bucuresti|Urmareste-ne pe Facebook| Doneaza Acum|2%
 
Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informaÈ›ii gratuit a AsociaÅ£ei Serviciul APEL (www.apelngo.ro). ÃŽn conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel È™i este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părÈ›i terÈ›e È™i nu vor fi făcute publice în orice alt scop. ÃŽn orice moment, aveÈ›i dreptul de a solicita È™tergerea adresei  dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania

unsubscribe from this list update subscription preferences