Copy
NewsLetterul Asociatiei Serviciul APEL te tine la curent cu activitatile noastre sociale in Romania.
n°12|februarie 2014
NEWSLETTER 
 
CU 2% INDEPLINIM VISUL DE INTEGRARE A PERSOANELOR VULNERABILE
 
Alegeti sa redirectionati 2% din impozitul aferent anului 2013 catre Asociatia Serviciul APEL, iar decizia dumneavoastra poate face cu adevarat diferenta in viata persoanelor dezavantajate!

Asociatia Serviciul APEL desfasoara pana pe 23 Mai 2014, campanie de redirectionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzator anul fiscal 2013) pentru colectare de fonduri necesare continuarii actiunilor de ajutor pentru persoanelor marginalizati din Romania.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII CLICK AICI

Like NewsletterServiciulAPEL.12: integrarea este visul nostru... on Facebook
PROIECTE IN DERULARE

"UNITED WAY ROMANIA: Competente europene pentru tinerii defavorizati din Bucuresti" 

Scopul principal al proiectului este cel de calificare prin intermediul instruirii profesionale în conformitate cu cerintele Comisiei Europene si de a crea oportunităti de muncă pentru tinerii si copiii dezavantajati si cei care traiesc în conditii economice precare in Bucuresti.

De asemenea acest proiect isi propune, in paralel cu activitatea principala a proiectului si integrarea sociala a acestor copii si tineri prin intermediul unui dialog cu lucratorii sociali care isi desfasoara activitatea in cadrul Fundatiei Parada sau in alte ONG-uri care promoveaza acest proiect.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII CLICK AICI

Like NewsletterServiciulAPEL.12: integrarea este visul nostru... on Facebook
NEWSLETTER-UL NOSTRU SARBATORESTE 1 AN

Am inceput sa va trimitem newsletter-ul Asociatiei in urma cu 1 an, perioada in care v-am informat despre activitatile si proiectele noastre, v-am povestit despre beneficiarii nostri.

In acest an am ajuns prin stirile APEL la mai mult de 2000 persoane. Am promovat in mod gratuit firmele si partenerii care ne-au sustinut in acesti ani si alaturi de care dorim sa continuam pe acest drum.

Prin newsletter am reusit sa ne apropiem mai mult de persoane, lucru care face parte din munca noastra zilnica. Asociatia Serviciul APEL se confrunta cu problemele de integrare ale persoanelor in dificultate, in special cu cele ce privesc integrarea profesionala.

Pentru ca noi credem in munca noastra si vrem sa comunicam ce facem.
Multumim tuturor persoanelor care ne-au urmarit in acest an si care continua sa ne urmareasca.

MULTUMIM!


ARHIVE NEWSKLETTER CLICK AICI

Like NewsletterServiciulAPEL.12: integrarea este visul nostru... on Facebook
LUPTA IMPOTRIVA RASISMULUI, XENOFOBIEI SI ANTISEMITISMUL
 
RomaIdentity “Conflicts, mass media and rights: a raising awareness campaign on Roma culture and identity”

Proiectul are ca scop lupta împotriva intoleranÈ›ei față de comunitățile de romi. Unul dintre principalii factori care favorizează discriminarea fata de romi este necunoaÈ™terea identității lor la nivel instituÈ›ional , in mass-media, dar si de catre populatie.

Lipsa de cunoștințe crește frica de diferenta, iar in cazul romilor, acestia au fost întotdeauna percepute de imaginația colectivă prin stereotipuri clar denigratoare .


PENTRU MAI MULTE INFORMATII CLICK AICI

Like NewsletterServiciulAPEL.12: integrarea este visul nostru... on Facebook
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Twitter
Twitter
ROMANIA, ATRACTIVA PENTRU STUDENTII DIN AFARA UE 
 

Invitati emisiuni: Maria Voica de la Organizatia Internationala pentru Migratie si Ana Maria Oteanu, coordonator proiect in cadrul Asociatiei Apel.

Romania reprezinta un punct de atractie pentru migrantii din tarile aflate in afara Uniunii Europene. Multi tineri vin aici pentru a studia medicina - fie pe banii lor, fie obtinand burse din partea statelor din care provin

Ce perspective au acesti tineri? De ce nu reuseste Romania sa-i opreasca aici in conditiile in care ei vin din domenii in care deficitul de personal e acut resimtit?

PENTRU MAI MULTE INFORMATII CLICK AICI

Like NewsletterServiciulAPEL.12: integrarea este visul nostru... on Facebook
 
VA ASTEPTAM CU VOUCHERRY!!

Va anunta cu bucurie ca aveti o noua posibilitate de a ne sustine cu donatii, dar de aceasta data fara ca voi sa scoateti bani din buzunar. Acest lucru este posibil datorita parteneriatului pe care l-am incheiat de curand cu Voucherry – unica solutie de fundraising din Romania care permite sustinatorilor ONG-urilor sa stranga fonduri pentru acestea, fara ca ei sa contribuie cu bani cash.

Despre ce este vorba pe scurt: Voucherry a dezvoltat o aplicatie de mobil gratuita – Vouch! Mobile App, disponibila in iOS si Android, al carei mecanism va ofera posibilitatea sa strangeti fonduri pentru noi.

Pare complicat sau imposibil? Va asiguram ca nu este! Respectati cei cativa pasi si vom vedea impreuna, in curand, rezultatele.

Pentru mai multe informatii click aici

Like NewsletterServiciulAPEL.12: integrarea este visul nostru... on Facebook
ROMANA, A DOUA NOASTRA LIMBA! 

La sfarsitul lunii ianuarie, cursantii nostri au absolvit primul curs de limba romana.  Dupa ce au participat cu seriozitate si motivatie la sedintele de curs si la sesiunea practica, cursantii au sustinut cu succes examenul final. Au fost foarte bucurosi cand au primit certificatul de absolvire. Pentru multi dintre ei cunoasterea limbii romane este un pas important pentru integrarea in Romania.
Cursul a fost organizat in parteneriat cu Asociatia pentru Apararea Drepturilor si Integrare Sociala (ADIS) in cadrul proiectului “Cursuri de limba romana si activitati educative pentru străinii din afara Uniunii Europene”, finantat prin Programul general “Solidaritatea si gestionarea fluxurilor migratorii” al Uniunii Europene, Fondul European de Integrare a Resortisantilor Tarilor Terte - Programul anual 2012.


PENTRU MAI MULTE INFORMATII CLICK AICI

Like NewsletterServiciulAPEL.12: integrarea este visul nostru... on Facebook

DONEAZA ACUM >>
Urmareste-ne pe Facebook|Doneaza Acum|2%

Copyright © 2013 Serviciul Apel, All rights reserved.

Serviciu de informații gratuit a Asociaţei Serviciul APEL (www.apelngo.ro) În conformitate cu art. 13 din Decretul Legislativ 196/03. Adresa dvs. de e-mail este prezentă în baza de date a Serviciul Apel și este utilizată exclusiv pentru a primi noutăţi . Acestea nu vor fi divulgate unor părți terțe și nu vor fi făcute publice în orice alt scop. În orice moment, aveți dreptul de a solicita ștergerea adresei dvs. din baza noastră de date, urmând link-ul din partea de jos.

Our mailing address is:
Serviciul Apel
Sos Mihai Bravu nr 329
Cod postal 030312, Sect 3, Bucuresti
Romania

unsubscribe from this list update subscription preferences