Jos tämä viesti ei näy oikein, 
voit katsoa sen myös selaimessasi.


Uutiskirje 
1.8.2016

 

Palonkestävä NR-yläpohja - tekninen tiedote päivitetty

Suojaamattoman NR‐ristikon kantavuus säilyy palossa tavallisesti alle 10 minuuttia. Syynä heikkoon palonkestoon on yleensä suojaamattomien naulalevyjen tartunnan pettäminen (naulalevyjen irtoaminen). NR‐ristikoilla voidaan kuitenkin toteuttaa järkevästi R 60‐luokan yläpohja suunnittelemalla NR‐ristikot toimimaan myös palotilanteessa. Tämä voidaan tehdä kahdella erilaisella tavalla.

Katso Puuinfon päivitetty tekninen tiedote aiheesta:

Hybridirakentamisen opintomatka 29.9.-2.10.

Puuinfon Itävallan-Sveitsin -ekskursio keskittyy esimerkkeihin, joissa puurakenteiden yhteydessä käytetään muita materiaaleja menettämättä esivalmistuksen etuja.

Matkalla tutustutaan myös puurakentamisen huippuarkkitehtuuriin, muutamaan betonikohteeseen sekä teollisen rakentamisen prosessien tarkasteluun. Matka sopii hyvin yhdistelmärakentamisesta kiinnostuneille suunnittelijoille, rakentajille ja rakennustuoteteollisuudelle.

Oppaina toimivat kohteita suunnitelleet insinöörit, arkkitehdit sekä kohteita toteuttaneet rakentajat.

Matkalle on varattu paikkoja ja on toteutumassa. Varaa omasi ja ilmoittaudu mukaan! Olemassa olevat paikat varataan ja lisäpaikkoja varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!
Forward to Friend
Tweet
Share
Osoitelähde: Puuinfo
 
Puuinfo Oy on voittoa tavoittelematon yhtiö, jonka tehtävänä on luoda kysyntää puutuotteille rakentamisessa ja sisustamisessa. Päämääräänsä Puuinfo pyrkii välittämällä tutkittua ja puolueetonta tietoa puun käytöstä käytännönläheisessä muodossa. Puuinfon omistavat Metsäteollisuus ry, Suomen Sahat ry ja Suomen Puutavara- ja Rakennustarvikekauppiasyhdistys SPY ry sekä Maa- ja Metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry.