Katso viesti selaimessa


UUTISKIRJE
9.2.2016


KEHITYSTÄ
YHTEISTYÖN
KAUTTA
Laadukas puuarkkitehtuuri on aina ollut menestyksekkään yhteistyön tulosta. Kun eri alojen asiantuntijat yhdistävät tietonsa, taitonsa ja kokemuksensa, lopputulos on enemmän kuin osiensa summa.

Kesällä 2016 järjestettävän Forum Wood Building Nordic 2016 –konferenssin tarkoitus on tuoda yhteen arkkitehtejä, insinöörejä, tutkijoita, rakentajia, rakennuttajia ja teollisuuden edustajia sekä jakamaan kokemuksiaan että päivittämään näkemyksiään puurakentamisesta. Tämä pohjoismainen tapahtuma jatkaa kansainvälisen Holzbau Forumin hengessä, jossa teoria ja käytäntö kohtaavat synnyttäen uusia ideoita ja verkostoja.

Kesän 2016 konferenssi järjestetään Aalto-yliopistossa. Vierailijat voivat nauttia monipuolisesta ohjelmasta ja esitelmistä, jotka kattavat puurakentamisen kirjon tehokkaista korkean puurakentamisen menetelmistä aina perinteisten puurakenteiden korjausmenetelmiin saakka. Yhdessä jaamme onnistumisen (ja yhtä arvokkaiden epäonnistumisen) pohjalta syntyneitä kokemuksia tulevaisuuden mahdollisuuksien pohjaksi.

Toivotamme teidät tervetulleiksi Aalto-yliopiston Otaniemen kampukselle 15.-17. kesäkuuta uudistamaan puurakentamisen tietoja ja kohtaamaan alan johtavia asiantuntijoita – sekä nauttimaan Suomen suvesta.

Pekka Heikkinen, puuarkkitehtuurin professori
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
Aalto-yliopisto
pekka.heikkinen@aalto.fi
Ilmoittautuminen on nyt avattu:
Lisätietoja: info@forum-woodnordic.com, puh. 050 465 1771 
                
Forward to Friend
Share
Tweet
Puuinfo Oy on voittoa tavoittelematon yhtiö, jonka tehtävänä on luoda kysyntää puutuotteille rakentamisessa ja sisustamisessa. Päämääräänsä Puuinfo pyrkii välittämällä tutkittua ja puolueetonta tietoa puun käytöstä käytännönläheisessä muodossa. Puuinfon omistavat Metsäteollisuus ry, Suomen Sahat ry ja Suomen Puutavara- ja Rakennustarvikekauppiasyhdistys SPY ry sekä Maa- ja Metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry.