Jos tämä viesti ei näy oikein, 
voit katsoa sen myös selaimessasi.

LEHDISTÖTIEDOTE
8.6.2016

 

Mitä puuta pihalle?

Puuinfo.fi on rakentamisen tietopalvelu, jonka käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä.
Viime vuosina perinteisten puumateriaalien rinnalle on tullut koko joukko uusia puupohjaisia tuotteita. Puuta on helppo työstää ja käsitellä, se on lämmin materiaali, luonnonmukainen ja miellyttävä koskettaa. Puulla tehtyjä rakenteita ja tuotteita voi helposti jälkikäteen kunnostaa.
Olemme koostaneet palveluumme tietopaketin erilaisista puupohjaisista piharakentamisen tuotteista, niiden ominaisuuksista ja soveltuvuudesta erilaisiin käyttökohteisiin. Taulukon avulla voi vertailla lämpöpuun, kestopuun, Organowoodin, puukomposiittien ja lehtikuusen ominaisuuksia keskenään.

ja miten? 

Puuinfo.fi:n Tee se Itse -osiosta löytyy kuluttajille ideat, ohjeet ja tuotteet piharakentamiseen sekä tietoa erilaisista puupohjaisista materiaaleista.

Palvelusta löytyy animaatiot, ohjeet, piirustukset ja määräluettelot erilaisiin pihan rakennuskohteisiin, esimerkiksi pergola, terassi, leikkimökki, vaja, laituri ja pihakalusteet.
 
katso osoitteesta www.puuinfo.fi/tee-se-itse
Share
Tweet
Forward
Puuinfo Oy on voittoa tavoittelematon yhtiö, jonka tehtävänä on luoda kysyntää puutuotteille rakentamisessa ja sisustamisessa. Päämääräänsä Puuinfo pyrkii välittämällä tutkittua ja puolueetonta tietoa puun käytöstä käytännönläheisessä muodossa. Puuinfon omistavat Metsäteollisuus ry, Suomen Sahat ry ja Suomen Puutavara- ja Rakennustarvikekauppiasyhdistys SPY ry sekä Maa- ja Metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry.

 Osoitelähde: Puuinfo