Jos tämä viesti ei näy oikein, 
voit katsoa sen myös selaimessasi.

Uutiskirje 
28.8.2014

Opintomatka rakennesuunnittelijoille 23.-26.10.

Puuinfo järjestää osana rakennesuunnittelijoiden koulutusohjelmaa opintomatkan Saksaan ja Itävaltaan 23.-26.10.

Tälle matkalle on saatavissa lisäpaikkoja ja tarjoamme niitä kiinnostuneille suunnittelijoille. 
Saksankielinen Keski-Eurooppa on puurakentamisen HOTSPOT numero 1 maailmassa. Puulla on ollut keskeytymättömästi merkittävä rooli rakentamisessa ja puurakentamisen kehittämiseen tehdään kiihtyvällä määrällä yritys- ja tutkimusorganisaatiotasoista kehitystyötä. Puurakentamisen merkittävimmät tutkimus- ja kehittämisorganisaatiot sijaitsevat Itävallassa ja Etelä-Saksassa. Alueella toimii useita vahvoja yrityksiä, joiden tuotantoon ja rakennuskohteisiin matkalla tutustumme.

Tarkka matkaohjelma muodostuu myöhemmin keskusteluissa ko. yritysten asiantuntijoiden kanssa saadessamme tietoa juuri rakenteilla olevista hankkeista.
 
Matkalla tutustutaan siis rakennusosien suunnitteluun ja valmistukseen mm. seuraavissa yrityksissä (kaikissa ei mennä tehtaalle):  
Valmistusta pyritään näkemään ainakin CLT:n, tilaelementtien sekä erikoisrakenteiden osalta. Samalla tutustutaan suunnitteluosastojen toimintaan.
 
Matkalla tutustutaan huippukohteisiin ja tavanomaisempaan rakentamiseen. Tavoitteena on antaa hyvä läpileikkaus teknisestä ja arkkitehtonisesta osaamisesta Keski-Euroopassa. Rakennustyypeistä katetaan kerrostalot, hallit, sillat, koulut ja muut julkiset rakennukset.
 
Lennot:
23.10.2014 Helsinki-Munchen AY803 08.00-09.30
26.10.2014 Munchen-Helsinki AY808 18.40-22.15
 
Matkan hinta: 1.721 + alv.

Matkan hintaan sisältyy: lennot, majoitus (3 yötä, 1 hh), ruokailut (3 illallista, 4 lounasta), bussi, opastukset ja matkanjohtajan palvelut.

Jos/kun kiinnostut, lähetä 19.9. mennessä viesti osoitteeseen kirsi.pellinen@puuinfo.fi, niin lähetämme ilmoittautumislomakkeen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 

PS. Muut syksyn tärkeät päivämäärät aikavarauksia varten:
Forward to Friend
Osoitelähde: Puuinfo
Puuinfo Oy Snellmaninkatu 13 Helsinki 00170 Finland