April 2014 -  nyhedsbrev for www.byvandring.nu
Påskebrev med får og Frelserkirke
50 år for Havfruemysteriet
Christianhavn og andre Ã…bne Ture
Oplev København på to hjul


 
Tag en spids før turen - og se din by fra tårnets top
Start byvandringen med et overblik fra Frelserkirkens snoede spir. Se fotoreportage med udsigt til steder du får set nærmere på i vores tre Christianshavn byvandringer. Vi har Åbne Ture i bydelen hver lørdag, frem til slutningen af maj.
 
Fårenes paradis i Sydhavnen er del af historien om byens ruin og genfødsel. Oplev grønne hemmeligheder på cykelturen.
Åben tur torsdag 24.4 kl. 16.00. Gys & Gæk på Assistens. Winnie Ebert hilser på høj og lav blandt de døde, og giver grufulde historier fra gravens rand.
Start: Kapellet, Kapelvej 4, Nørrebro.
Kunst / Forbrydelse? Ved 50-året for Havfruemordet i 1964, på sporet af den tabte tid og den evige provo. Åben tur 24.4 kl. 19. fra Mindeankeret, Nyhavn.
Åben tur søndag 27.4 kl. 14.00. Ørestaden med metro og til fods. Henriette Jacobsen giver det store overblik over Københavns nye bydel.
Start: ved Islands Brygge metro.
København på Cykel

København er en berømt og berygtet cykelby. Det giver hurtige skift mellem travle strøg og stille gader, og kort vej til udsigter og overblik.

Vesterbro via Bryggen, Ørestad og Christiania til Refshaleøen; på grønne stier i Nørrebros hjerte og bagveje til Bispebjergs drømmesyn; kanalby, klondike og pludselig natur i Sydhavnen; til Vestvoldens skjulte fæstning. I selskab med gode guider - og i et tempo der passer til gruppen.


Vi kan arrangere cykelleje og forfriskninger.

 

 

Copyright © 2014 Byvandring.nu, Alle rettigheder forbeholdt (citat med henvisning til hjemmeside).
Meld dig fra nyhedsbrevet    Opdatér din profil

Email Marketing Powered by Mailchimp