Copy
Hej <<Förnamn>>,

Visste du att läroböcker i ekonomi på landets högskolor och universitet fortfarande innehåller felaktiga beskrivningar av hur pengar skapas? Det är minst sagt problematiskt att litteraturen inte skildrar verkliga förhållanden. Eftersom dagens ekonomistuderande är framtidens makthavare - hur skall de kunna fatta kloka beslut om de inte har en korrekt bild av hur banker och pengar fungerar?

Just nu pågår en global kampanj för att uppdatera världens läroböcker i ekonomi. Hittills har 83 ekonomer och organisationer skrivit på ett öppet brev som kräver att läroböckerna ska uppdateras snarast. Vi behöver din hjälp att sprida kampanjen! 

Läs och sprid det öppna brevet här
Kräv att läroböckerna i nationalekonomi uppdateras genom att:
  1.  Skicka det öppna brevet till alla professorer, lektorer, doktorander och studenter du känner på landets ekonomiutbildningar. (Är du ekonomistudent kan du också skicka ett mer utförligt brev med felaktiga citat från läroböckerna direkt till din professor.)
     
  2. Skicka pressmeddelandet om kampanjen till alla journalister, politiker och tidningar du kan.
     
  3. Dela kampanjen på Facebook! Här är länk till vårt FB inlägg om saken. 
Stöd vår kampanj!
Positiva Pengar är en ideell organisation som är helt beroende av donationer från alla oss som vill se ett bättre penningsystem för att kunna bedriva vår verksamhet. Tillsammans kan vi fortsätta kämpa för att pengar ska skapas på ett demokratiskt och rättvist sätt!
 
Stöd oss nu!

För att Positiva Pengar ska kunna fortsätta expandera behöver vi bli ännu fler engagerade! Hjälp oss att skicka vidare det här mailet till alla dina vänner och uppmuntra dem att klicka här för att också bli prenumeranter på vårt nyhetsbrev!

Samuel Kazen Orrefur, 
Verksamhetsutvecklare, Positiva Pengar

Positiva Pengars Facebooksida
Positiva Pengars Twitterkonto
Besök vår hemsida!
Copyright © 2019 Positiva Pengar, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp