Copy
Welkom bij Lopende Zaken van november 2018 
Bekijk de webversie

November 2018

Deze maand ook weer een bomvolle lopende zaken. Met meer informatie over Stay Fit. Een oproep voor koekiemonsters en aandacht voor de racerunners van AVT. Uiteraard ook een terugblik op een geweldige Vlasakkerloop. Genoeg om te lezen. Veel plezier met deze lopende zaken.
EGMOND HERE WE COME

Lees hier het verhaal van Michael Hilhorst over zijn persoonlijk nieuwe mijlpaal in zijn loopbaan als loper: de Halve van Egmond. Wil je ook mee met AVT naar Egmond aan Zee? We gaan er met de bus naar toe en je kunt je hiervoor nog opgeven.
AFSCHEID VAN DIRK ZIJP ALS HARDLOOPTRAINER.

Op 13 oktober hebben we in de trainersvergadering afscheid genomen van Dirk Zijp als hardlooptrainer. Gelukkig blijft hij actief bij de afdeling wandelsport. Bij deze gelegenheid blikte Dirk terug op hoe zijn trainersloopbaan bij AVT begon. Zijn verhaal kun je hier lezen. 
STAY FIT! 

Recent is de Stay Fit groep gestart. Dat is een aansluiting op de trimcursus en bedoeld voor lopers die (vooralsnog) niet de ambitie hebben om aan wedstrijden mee te gaan doen. De totale training duurt wat korter dan de andere reguliere groepen, het in- en uitlopen gaat zeer rustig en ook de kern is wat korter dan in de andere groepen, max 20 minuten. Toch geeft het voldoende uitdaging om achteraf een lekker voldaan en sportief gevoel te hebben. Uiteraard is de Stay Fit voor iedereen toegankelijk. Ook als je al in een andere loopgroep loopt en je wilt het iets rustiger aan doen, is het een mooie aanvulling op ons toch al uitgebreide trainingsaanbod.

Trainers zijn: Hein Dekker, Kees Bos, Else Scherhorn en Ruud van den Eshof en de trainingen worden zowel op zaterdagmorgen als op dinsdagavond gegeven.
GROTE SCHOONMAAK

Op 17 november gaan we weer met z’n allen een GROTE SCHOONMAAK houden in en om het clubhuis. We starten na de training om ongeveer 11:30 en zijn zo rond 15:00 klaar. Je kan ook een paar uurtjes meehelpen. Meer informatie en aanmelden kan hier.
WIE HELPT MEE DE KOEKEN OPHALEN?

Zoals jullie misschien al weten, verkopen wij al enige tijd producten van Het Lokaal. Tot op heden hebben wij (commissie en een paar vrijwilligers) deze producten op zaterdagmorgen voor de training opgehaald. Dit willen wij graag uit handen geven en daarom het volgende verzoek aan jullie. Wie wil er op toerbeurt op zaterdagmorgen, vanaf 8.00 uur, de bestelde koeken ophalen bij Het Lokaal ? (Het Lokaal is gevestigd op: Oliemolenhof 90 te Amersfoort.) Het is een ongeveer een klein AH/Jumbo tas vol. 

Wanneer iedereen zich aanmeldt dan maak ik een overzicht wanneer je aan de beurt bent om de koeken op te halen.  Heb je vragen hierover schroom niet om te mailen of te bellen! Willen jullie mij zo snel mogelijk een reactie geven? 

Met sportieve groet. 
Martha Meijer: 06-52350060
WEEK VAN DE PLEEGZORG

Tijdens de week van de Pleegzorg (31 oktober tot en met 7 november) staat de werving van nieuwe pleegouders centraal. Ook bij AVT vinden we dit een belangrijk onderwerp daarom doen we mee en hebben we een spandoek opgehangen. Lees hier meer.
RACERUNNING, MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR NSGK

Racerunning is mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Stichting  voor het Gehandicapte Kind. Van 12 tot 17 november a.s. is de jaarlijkse collecte en uw steun is van harte welkom. Ook kan de Stichting nog collectanten gebruiken. Een collectant mag de helft van de collectebus rechtstreeks doneren aan Racerunning Amersfoort. 
 Voor informatie kun je bellen met Beppy Verheuvel tel. 033-4610008.
NIEUWE TRAINER SPORTIEF WANDELEN

Enige tijd geleden (juli) heeft Ada Mens, onder de bezielende leiding van Theo Kok, de interne opleiding voor Gids Sportief Wandelen met succes afgerond. Op 22 september jl. mocht zij haar certificaat uit handen van Gerard van Schaik (trainingscoördinator Sportief Wandelen) in ontvangst nemen. Wij zijn blij dat Ada zich heeft aangemeld hiervoor en hopen dat dit voorbeeld doet volgen en dat er nog meer mensen zich hiervoor willen aanmelden

Ada welkom in het trainers corps!
VINDT JE LICHAAM HET LOPEN VAN EEN MARATHON LEUK?

Wat gebeurt er eigenlijk tijdens de marathon met je lichaam? En hoe gaat het lichaam om met die zware beproeving? In deze loopgeleerdheid lees er alles over.
RACERUNNING IS LEUK

Lees het bijzondere verhaal van Miene. Miene is racerunner bij AVT en vertelt hier hoe leuk die sport is. 
TERUGBLIK VLASAKKERLOOP - WAT EEN STRALENDE DAG!

Een dag met een stralend blauwe hemel en veel AVT-blauwe shirts op en langs het parcours. Dit jaar de 5e editie met de meeste inschrijvingen:1350. Wil je nog nagenieten van deze mooie Vlasakkerloop, bekijk dan de foto-albums en lees het complete verslag.
VREEMD GAAN OP ZATERDAG OCHTEND

Het is altijd heerlijk om op zaterdagmorgen in Birkhoven te sporten, ieder jaargetij brengt weer een verrassing in het bos. Maar soms gaan we toch “vreemd” door een wandeling elders te gaan doen, zo nu ook zaterdag 19 oktober. Lees hier het verhaal van Ingrid Koot.
STEM VOOR JONY HEERINK!

TRIATLON Jony is geen onbekende;  Afgelopen jaar beleefde deze AVT triatlete een topjaar. Ze is dit jaar voor de 3e keer terecht genomineerd voor de titel 'sportvrouw van het jaar' in Amersfoort. Stemmen op Jony Heerink van via deze link. Doen! Het zou toch geweldig zijn als er weer iemand van AVT in de prijzen valt.

Daarbij is Jony ik óók genomineerd als sportvrouw bij de NTB. Hier kunnen alleen NTB leden stemmen via deze link

REDACTIE


René van der Haar, Ben Hermsen, Henriette Stemerdink, Suzanne Torenvliet. Technisch beheer: Hans Gerritsen.

KOPIJ


redactie@avtriathlon.nl
Sluitingsdatum voor de editie van december 2018 is woensdag 28 november 2018. Richtlijnen: maximaal 700 woorden; het moet over clubactiviteiten gaan. Foto’s aanleveren in het originele bestandsformaat.
Facebook
Twitter
Instagram
Je kunt niet zonder. Houd jezelf op de hoogte!
Copyright © 2018 AV Triathlon, All rights reserved.
 Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van AV Triathlon.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AV Triathlon · Barchman Wuytierslaan 236 · Amersfoort, UT 3819 AC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp