Copy

Hellow Marc!

Yellow verwelkomt Marc Slager als Creative Director

Sinds 1 april versterkt Marc Slager het creatieve team van Yellow. Marc gelooft in de pragmatische aanpak en overtuiging van Yellow en zal vanuit Amsterdam als Yellow Agency gaan opereren. Marc heeft concept en copy als favoriete werkterreinen, maar ook tv format ontwikkeling (Nationale IQ Test) is een concrete activiteit. Marc Slager werkte de afgelopen jaren regelmatig samen met Joris Moolenaar als creatief team. Samen met Ramon Peters ziet het drietal vele mogelijkheden om het Yellow gedachtegoed verder vorm te geven en breder uit te dragen.

Bezoek site

Grönefeld: Bouwer van het ultieme handgemaakte horloge

Yellow definiëert strategische merkidentiteit Grönefeld 

Samen met Tim en Bart Grönefeld heeft Yellow Agency een identiteitstraject afgewerkt om de (strategische) merkidentiteit van het Grönefeld horlogemerk te definiëren. Met de invulling van de merkidentiteit lukt het Grönefeld beter de juiste strategische keuzes te maken voor een constructieve uitbouw en positionering van hun horlogemerk. De strategische output van het traject werd vertaald door Yellow Factory naar beeld en vorm in een fraai merkboek.

Bezoek site

  Yellow bouwt BAS: Communivating ideas & performances

Bas Wolters hervond zichzelf bij Yellow

Bas Wolters wilde meer inhoud geven aan zijn werk als presentator en verbindingsmanager. Een identiteitstraject bij Yellow Agency met een selectief team van mensen die dicht rondom Bas staan leverde uiteindelijk de merkbelofte 'communivating ideas and performances' op. Hierin is 'Communivating' een term is die exclusief voor BAS gecreëerd is om al zijn activiteiten in te kunnen onderbrengen.

Bezoek site

4Silence: Sustainable
noise reduction

Yellow creëert visuele identiteit voor nieuw innovatief merk


Voor een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve oplossingen op gebied van geluidsvermindering ontwikkelde Yellow een visuele identiteit bestaande uit een logo met belofte, enkele basis huisstijldragers en een tijdelijke website. 4Silence is een bedrijf dat drijft op innovatie en vernieuwing. Voor Yellow Factory was de taak weggelegd dit te vertalen naar vorm en beeld. Ondertussen wordt er achter de schermen verder gewerkt 4Silence als merk verder uit te bouwen.
Bekijk case
Facebook
Twitter
Website

Yellow. Building brand awareness

Copyright © 2013 Yellow. Building brand awareness, All rights reserved.

unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp