Copy
Kromkommer brengt gekke groente terug op je bord om voedselverspilling tegen te gaan. Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen!

De laatste info over het Bijna Waste Geweest Feest 2 - locatie Utrecht 

A.s. zaterdag 7 november is het dan eindelijk zover: het Bijna Waste Geweest Feest 2! Jij komt je groente en fruit ophalen in Utrecht. In deze nieuwsbrief lees je alle info die je nodig hebt. 
8423 kilo is al gered! 
Op één dag samen 10.000 kilo groente en fruit redden van de verspilling, dat was het doel. En daar zijn we bijna! In de voorverkoop is maar liefst 8423 kilo gered. WOW! Dankjewel voor het helpen redden en dat je onderdeel wilt zijn van deze fantastische dag. Je bent met recht een no-waste feestbeest! 
Hoe gaat het in zijn werk op BWGF2?
Appeltje eitje! 
  1. Meld je bij de ontvangstbalie aan de achterkant van het gebouw (je hoeft verder niks mee te nemen).
  2. Je ontvangt het aantal bestelde tassen. Deze mag je vervolgens zelf vullen met 5 kg groente en fruit.
  3. Wil je nog een extra tasje? We hebben er nog over! Voor 9 euro koop je die ter plekke. Maar: OP = OP!
  4. Laat je tasje wegen bij de uitgang.
  5. Ga lekker shoppen bij de aanwezige kraampjes, eet wat lekkers bij de Klub of laat je schminken als gekke groente (ja, ook voor volwassenen). Weten wat er allemaal te doen is? Kijk snel hier
De hero's van het BWGF2: groente en fruit
We hebben zoveel lekkers voor jullie verzameld! Wat kun je a.s. zaterdag allemaal redden? We hebben verschillende gekke pompoenen, overgebleven bloemkolen, gedeukte aardappelen en kromme wortelen. Het is nog een verrassing welke groente je precies gaat aantreffen. Maar we kunnen één ding wel vertellen: ze zijn allemaal super lekker!
Hoe kom je bij de Vechtclub XL?
Het BWGF2 vindt plaats bij de Vechtclub XL, Europalaan 2B in Utrecht. De locatie is zeer goed bereikbaar met het OV (halte Anne Frankplein). Of kom lekker op de fiets. Kom je met de auto? Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij de Vechtclub XL en in de omgeving. Maar vol = vol. 
Blijf a.s. zaterdag op de hoogte via Facebook en Twitter en tweet mee! 
Meld je aan bij het Facebook event of volg Kromkommer en Rechtstreex op Twitter. Zo kunnen we je zaterdag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.
En uiteraard willen we het hele land laten meegenieten met het BWGF2 door trending te worden op Twitter. Help jij mee? Tweet met de hashtag #BWGF2!
Geef jouw ophaaltijd door!
Heb je al een tasje geclaimd maar nog niet doorgegeven hoe laat je hem komt halen? Geen nood! Doe het alsnog hier. Let op: het tijdsblok 12.00-14.00 is aardig druk. Wil je niet in de rij staan? Meld je dan aan voor het blok 15.00-17.00 zodat je rustig kunt shoppen. Wij zorgen dat er de hele dag voldoende groente zijn. 
De tasjes zijn binnen! 
De UPS heren kwamen dinsdag de tasjes brengen. Daar wil je toch gewoon mee gezien worden? 
Neem contant geld mee!
Let op: op het Bijna Waste Geweest Feest 2 is van alles te proeven en te doen. Neem hiervoor contact geld mee. Pinnen is op de locatie helaas niet mogelijk
Word onderdeel van onze Krommunity op jouw favo social kanaal!
Kromkommer
@krommunity
Instagram
YouTube
Sharing is caring. Deel deze nieuwsbrief en spread the love.
Like
Tweet
Forward to Friend
Share
Kromkommer brengt gekke groente terug op je bord. Krom is het nieuwe recht! Sluit je aan bij de Krommunity en doe mee:
unsubscribe from this list   update subscription preferences