Copy
 
// 15 MEI 2014
// UITNODIGING 

 

// INTERIOR & LIFESTYLE 2016
Voor de 2e trenddag van 2014 nodigen we je van harte uit op donderdag 15 mei in The Awarehouse van ons gewaardeerde lid Interface. Hier presenteert Lidewij Edelkoort haar trendforecast Interior & Lifestyle 2016. Het trendmanual dat onderdeel is van de forecast wordt tijdens deze bijzondere dag aan de full members uitgereikt. Als toegift na de pauze zal Li haar visie op de mode 2015 geven onder de titel 'Gathering’.


// EMBRYONIC
Eindelijk zijn we klaar om de 21e eeuw te omarmen met een andere visie op de nieuwe tijd. We gaan naar een nieuwe bewustwording die verder evolueert; Het sociale klimaat verandert naar zorg en samenzijn, passie gedreven door een creatieve mentaliteit. Een klimaat van verwachting dat spannend is en een nieuw tijdperk belooft. Op zoek naar een uitdaging!
// AANMELDEN
Meld je nu aan via het inschrijfformulier (erg handig voor onze administratie) of via info@interieurinstituut.nl
  • Leden met een full membership hebben zoals gebruikelijk recht op 2 toegangskaarten. Extra toegangskaarten voor collega's zijn te bestellen voor € 195,00 p.p. *exclusief BTW
  • Leden met een basis membership betalen € 250,00* per persoon.
  • Niet leden kunnen kennis maken met het NII en betalen eenmalig voor een losse kaart € 350,00* per persoon.
*Personen/bedrijven aangesloten bij, Crisp, Modint, BNA of BNI ontvangen een korting van 10%. Vermeld bij je aanmelding bij welke organisatie je bent aangesloten.

// MEER INFO?
Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je de website bezoeken of contact opnemen via 030-2320938 of info@interieurinstituut.nl. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een bevestiging met routebeschrijving en parkeersuggesties.

// LOCATIE: THE AWAREHOUSE
De trenddag vindt plaats in The Awarehouse te Scherpenzeel. Interface, leider in design en productie van hoogwaardig tegeltapijt, heeft The Awarehouse gelanceerd in 2012. De gerenoveerde fabriekshal in Scherpenzeel combineert merkbeleving met educatie op de gebieden design, innovatie en duurzaamheid. Het gebouw is een voorbeeld van duurzame renovatie en herbestemming met  veel glas en weinig muren, dat het gevoel geeft van openheid, ruimte en licht. 

We kijken er naar uit. Tot dan!

Astrid & Edvard
Nederlands Interieur Instituut
Postbus 8290
6710 AG EDE
T 030 232 09 38
info@interieurinstituut.nl
Volg ons en blijf op de hoogte
van de laatste trends!
 
www.interieurinstituut.nl