Copy
Noi avem grija de tine!
Ramai SANATOS cu MEDEXPERT!
   Medicina interna se ocupa de afectiunile organelor interne (inima, plamani, ficat, tub digestiv, splina, sange, rinichi, metabolism, articulatii, schelet osos) ea privind organismul ca un tot unitar si se ocupa de diagnosticarea si tratamentul majoritatii bolilor de care sufera adultii. O parte a pacientilor care ni se adreseaza sufera de mai multe afectiuni si necesita tratamente multiple. Prin apelarea la serviciile noastre medicale, pacientul poate evita excesul de consulturi medicale care pot sa nu fie necesare. Medicul internist este cel care analizeaza aceste situatii si decide care afectiune necesita si un consult sau un tratament supraspecializat. Daca doriti sa beneficiati de serviciile unui medic internist, centrul nostru va invita sa ii treceti pragul, in cadrul unor programe promotionale care fac accesibile aceste examinari tuturor.
OFERTA DE SARBATORI: MEDICINA INTERNA:
Consult medicina interna + Ecografie de specialitate 

+ BONUS Electrocardiograma (EKG) si plan tratament!

Doar la 119 LEI !!!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Deoarece va pretuim sanatatea…
 
Persoanele care nu resusesc sa beneficieze de ofertele promotionale in luna decembrie, se pot programa in aceasta luna pentru a efectua examinarile medicale in luna ianuarie inclusiv! Conditia este programarea in aceasta luna.
URMARESTE-NE! URMEAZA SI ALTE CADOURI!
PROMOTIILE CENTRULUI MEDICAL MEDEXPERT! click aici.
Toate persoanele care detin cardul de fidelitate â€œMEDEXPERT” beneficieaza de 20% reducere din pretul de receptie pentru toate specialitatile mentionate pe verso. Reducerea nu se aplica la specialitatile aflate in promotii speciale!
Persoanele care inca nu detin acest card de fidelitate - 20% pot solicita la secretariatul Centrului Medical MEDEXPERT informatiile necesare dobandirii acestuia.

Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la tel: 0264-456922, 0758-342178.
GRATUIT- prin C.A.S. analize medicale de laborator in limita fondului disponibil!
Contact:
Str. Campului nr. 124A, Cluj-Napoca
Tel: 0264-456922
Tel: 0758-342178
Fax: 0364-401604
medexpert_cj@yahoo.com
www.mcmedexpert.ro

Ati primit acest email pentru ca v-ati abonat la Newsletter-ul nostru, sau sunteti client al firmei noastre: Medexpert.srl: McMedexpert.ro. 
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Copyright © *|Medexpert|* *|2014|*, All rights reserved.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email