Copy
Noi avem grija de tine!
Ramai SANATOS cu MEDEXPERT!

   Bolile endocrine sau, mai simplu, dereglarile hormonale afecteaza un numar mare de oameni. Numai daca amintim cele mai frecvente tulburari endocrinologice, precum afecÅ£iunile glandei tiroide, tulburările de ciclu menstrual, tulburările metabolismului calciului, obezitatea, osteoporoza, ne putem da seama de numarul celor care trebuie sa apeleze la serviciile unui medic specialist endocrinolog. Pentru cei care suspecteaza ca ar suferi de astfel de boli sau, pur si simplu, doresc sa efectueze un control de rutina, centrul nostru ofera programe promotionale cu ocazia sarbatorilor de iarna, pentru a face accesibile aceste controale.  Consideram ca menirea noastra este sa ne ajutam semenii si sa oferim servicii medicale de calitate tuturor.  Va asteptam si suntem siguri ca informatiile furnizate de medicii specialisti va vor ajuta sa aveti sau sa redobanditi o viata normala.
OFERTA DE SARBATORI: ENDOCRINOLOGIE:
Consult endocrinologic + Ecografie de specialitate 

+ BONUS Plan tratament, care include si 1 CONTROL GRATUIT in termen de 2 saptamani!

Doar la 109 LEI !!!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Deoarece va pretuim sanatatea…
 
Persoanele care nu resusesc sa beneficieze de ofertele promotionale in luna decembrie, se pot programa in aceasta luna pentru a efectua examinarile medicale in luna ianuarie inclusiv! Conditia este programarea in aceasta luna.
URMARESTE-NE! URMEAZA SI ALTE CADOURI!
PROMOTIILE CENTRULUI MEDICAL MEDEXPERT! click aici.
Toate persoanele care detin cardul de fidelitate â€œMEDEXPERT” beneficieaza de 20% reducere din pretul de receptie pentru toate specialitatile mentionate pe verso. Reducerea nu se aplica la specialitatile aflate in promotii speciale!
Persoanele care inca nu detin acest card de fidelitate - 20% pot solicita la secretariatul Centrului Medical MEDEXPERT informatiile necesare dobandirii acestuia.

Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la tel: 0264-456922, 0758-342178.
GRATUIT- prin C.A.S. analize medicale de laborator in limita fondului disponibil!
Contact:
Str. Campului nr. 124A, Cluj-Napoca
Tel: 0264-456922
Tel: 0758-342178
Fax: 0364-401604
medexpert_cj@yahoo.com
www.mcmedexpert.ro

Ati primit acest email pentru ca v-ati abonat la Newsletter-ul nostru, sau sunteti client al firmei noastre: Medexpert.srl: McMedexpert.ro. 
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Copyright © *|Medexpert|* *|2014|*, All rights reserved.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email