Copy
Info FHES - Núm. 048 - Octubre 2014
 

Nova pàgina web de la FHESL’Hospital ha estrenat aquest mes pàgina web amb tota la informació institucional, assistencial i de funcionament del centre. Hem apostat per una pàgina accessible i intuïtiva, pensada per als usuaris i adaptable a tot tipus de dispositius, gràcies al seu disseny amb el format responsive design.
 
Podeu visitar el web a www.hospitalesperitsant.com

 

Arrenca la campanya de vacunació de la grip estacional per als treballadors 

Aconseguir immunitzar el màxim nombre possible de treballadors, especialment els de l’àmbit assistencial. Aquest és l’objectiu de la campanya “Vacuna’t, que vénen!”, que l’Hospital va posar en marxa el dia 20 d’octubre i que s’estendrà fins el 28 de novembre.
 
Una infermera es desplaça diàriament a diferents àrees del centre per oferir l'administració del sèrum als treballadors en el seu lloc de treball. La fita és incrementar les vacunacions dels anys anteriors, que se situaven al voltant del centenar, per evitar, entre d’altres, la transmissió de la infecció als pacients dels grups de risc.


El Gerent, Vicenç Perelló, va ser un dels primers a rebre la vacuna
 

Canvis en el servei del llit d'acompanyant

La FHES ha rebaixat el preu del llit d'acompanyant que posa a disposició dels familiars dels pacients ingressats. La nova tarifa està fixada per trams, de manera que el cost de la nit disminueix com més nits es contracten. Podeu veure els preus aquí.

A més, s'han ampliat les àrees de l'Hospital on s'ofereix aquest servei per tal d'ampliar els nombre d'usuaris que se'n puguin beneficiar.
 

BREUS

Xerrada a Santa Coloma sobre la prevenció d'infeccions domèstiques

“Prevenir les infeccions a casa. És possible?” és la propera sessió del Programa de difusió d’hàbits saludables, que tindrà lloc dimarts dia 18 de novembre, a les 18.30 hores, a la Torre Balldovina de Santa Coloma (Pl. Pau Casals, s/n).
 
Charo Porrón, Infermera especialista en prevenció i control d’infeccions, donarà les claus per evitar infeccions a casa i les malalties que se’n poden derivar.  Presentaran l’acte la Sra. M Àngels Fernández, Directora d’Infermeria, i la Sra. Laia Tordera, Regidora delegada d’Infància, Joventut i Salut de l’Ajuntament de Santa Coloma.


Fulletó de la xerrada
 

Signatura del conveni Santa Coloma Ciutat Universitària
 

Dijous 6 de novembre se signarà el conveni entre les institucions que en formen part per continuar les tasques de recerca, investigació i docència que es realitzen a la ciutat.

Més informació

 

L'ENTREVISTA

Sra. Charo Porrón, Infermera de prevenció i control d'infeccions
 

“Els assistencials ens hauríem de vacunar de la grip per protegir els nostres pacients i familiars”


 

 
D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (nom, cognoms i adreça de correu electrònic), necessàries per poder formalitzar i enviar aquest butlletí.