Info FHES - Flash Informatiu Extern - Núm. 030 - Desembre 2012    


Premi en les 25 Jornades Catalanes d’HTA

El treball Prevalença d’hipertensió emmascarada i clínica aïllada segons el nombre de mesuraments de la pressió arterial clínica, de la Unitat d’Hipertensió Arterial (HTA) de la FHES, ha rebut el premi al millor pòster comunicació de les 25 Jornades Catalanes d’HTA i la 19 Reunió de la Societat Catalana d’HTA, que van tenir lloc els dies 11 i 12 de desembre. Els doctors Javier Sobrino i M Jesús Adrián son els autors del pòster, juntament amb professionals d’altres centres sanitaris.

Presentació de la Guia pràctica Hipertensió i Embaràs
En les mateixes jornades, la Dra. Mª Jesús Adrián va ser la responsable de presentar la Guia pràctica Hipertensió i Embaràs, de la qual és coautora, i que és el resultat del consens de la Societat Catalana d’Hipertensió Arterial i la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia.


El Dr. Sorbino i la Dra. Adrián mostrant el certificat del premi

L'Hospital celebra, un any més, la Fira d'Artesania

Per tercer any consecutiu, els treballadors i els seus familiars han participat en la Fira d'Artesania de l'Hospital, que s'organitza amb fins benèfics. En els 3 dies de la Fira, els dies 18, 19 i 20, s'han recollit uns 200€, que es destinaran als infants i adolescents en risc d'exclusió social de Santa Coloma de Gramenet. En el marc de la Fira, Creu Roja ha instal·lat un punt de recollida d'aliments on s'han recollit més de 70 productes, i una parada de la Fundació Tallers, entitat dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat.
El Dr. del Rio participa en la XXV reunió GECIDOC com a moderador

El Dr. Rubén del Rio va ser un dels dos moderadors de la taula sobre làser de la XXV reunió del Grup Espanyol de Dermatologia Quirúrgica, Làser i Oncologia Cutània (GECIDOC) de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venerologia, que va tenir lloc a Granada els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Van assistir a la jornada uns 400 professionals.
Dos metges de la FHES, escollits president i vicepresidenta de la Secció de Sinologia del COMB
El Dr. Joan Janer, cirurgià de l’Hospital, ha estat reelegit aquest dilluns, dia 10 de desembre, president de la secció de Sinologia i Patologia Mamària del Col•legi de Metges (COMB) per segona vegada consecutiva. La Dra. Mariola Pérez, radiòloga, ocuparà per primer cop el càrrec de vicepresidenta de la mateixa secció. Ambdós professionals corresponen de la candidatura Seguiment i Renovació i formen part la Unitat de Patologia Mamària de l'Hospital.

BONES FESTES I BON ANY 2013

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (nom, cognoms i adreça de correu electrònic), necessàries per poder formalitzar i enviar aquest butlletí.