Info FHES - Flash Informatiu Extern - Núm. 032 - Febrer 2013
 


Ampliació de l’àrea d’influència de la Cirurgia Vascular de la FHES
 

L’Hospital ha assumit aquest mes de febrer la Cirurgia Vascular referent a la patologia venosa de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) 3, 8, 9 i 10 de Badalona, que fins ara realitzava Badalona Serveis Assistencials (BSA) i que cobreixen una població de més de 66.000 persones. La resta d’ABS que atenia BSA (1, 12 i Montgat), derivarà l’activitat a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.
Aquesta reordenació de la Cirurgia Vascular respon a un acord estratègic entre els proveïdors hospitalaris del territori del Barcelonès Nord i Maresme.
Nou escenari de referència de la Cirurgia Vascular de la FHES
La Unitat de Podologia supera les 300 visites en el seu primer any de funcionament
12 mesos després de la seva posada en marxa, la Unitat de Podologia ha realitzat 315 visites, la major part de les quals han estat per a la realització d’estudis biomecànics, que tenen com a objectiu detectar anomalies durant la marxa i permetre, així, confeccionar suports plantars totalment personalitzats.
Aquesta Unitat, que forma part de la cartera de serveis privats de l’Hospital.

Accés directe per als usuaris de la Unitat d’Accidents
Els pacients de la Unitat d’Accidents ja no hauran de passar pel taulell de Programació abans de cada sessió de Rehabilitació. A partir d’aquest mes, els usuaris d’aquesta Unitat ja disposen d’un codi de barres que, validant-lo al sistema informàtic (QMatic) un cop accedeixen a l’Hospital, els permet anar directament a la Sala d’Espera. El document amb el codi de barres es lliura a Programació i s’ha de conservar per a les posteriors visites.

BREUS

Xerrada sobre les pèrdues d'orina
La propera xerrada del Programa de difusió d'hàbits saludables de la FHES tractarà sobre la incontiència urinària i es donaran consells per evitar-la i controlar-la. La sessió tindrà lloc el 16 d'abril, a les 18.30 hores, a la Biblioteca de Can Peixauet, i estarà impartida pel cap de Servei de Ginecologia, Dr. Carlos Molina.


D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (nom, cognoms i adreça de correu electrònic), necessàries per poder formalitzar i enviar aquest butlletí.