Info FHES - Flash Informatiu Extern - Núm. 042 - Febrer 2014
 

El nivell de satisfacció dels usuaris de Radiologia frega l’excel·lència

Els pacients del Servei de Diagnòstic per la Imatge (DPI) valoren la seva satisfacció envers el servei amb un 8,62, el nivell més alt des que al 2009 es posés en marxa  l’enquesta de satisfacció periòdica en aquest àmbit en el marc del Certificat de Qualitat ISO 9001:2008. Dels 500 enquestats, un 59% el valoren amb una nota de 9 o superior, i un 32,2%, ho fa amb un 10.

Són els resultats de la segona enquesta del 2013, realitzada al mes d’octubre, que revela, a més, que un 96,6% dels usuaris estan satisfets amb el servei que s’ofereix en l’àrea radiològica de l’Hospital. La identificació dels professionals es manté, tot i la important milloria detectada, com a principal punt de millora.

Segiu llegint
 

Inici de la digitalització de la Història Clínica

La Unitat de Documentació i Arxiu ha iniciat un període de proves de digitalització i catalogació de documents de la Història Clínica (HC). Serà una feina progressiva fins arribar a garantir l’accés digital a tots el documents que conformen la HC i, per tant, la unificació de tota informació de cada pacient en un arxiu i format únics.
 

Xerrada sobre la carmanyola saludable

Des de quins nutrients ha de contenir un àpat saludable per dur a la carmanyola, fins a com fer-ne la planificació setmanal o com garantir la seguretat dels aliments, passant per propostes de plats pràctics i econòmics. Això, entre d'altres aspectes, és el que Carme Sánchez, dietista de l'Hospital, va explicar als colomencs que van assistir a la sessió Menjar bé en temps de crisi. La carmanyola saludable, del  Programa de difusió d'hàbits saludables del passat 13 de febrer al Museu Torre Balldovina.

 

BREUS

La prevenció dels problemes dels peus centrarà la propera xerrada a Santa Coloma

El Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet acollirà el dia 7 d'abril, a les 18.30 hores, una nova sessió del Programa de difusió d'hàbits saludables.  Carles Toboso, podòleg, explicarà quins són els problemes més comuns dels peus i com es poden evitar per gaudir d'una bona salut en aquesta zona del cos.
 

L'ENTREVISTA

Dra. Ma Teresa Mariné, reumatòloga i nova coordinadora de la Unitat de l’Aparell Locomotor

“La Unitat de l’Aparell Locomotor ens permet ser molt més resolutius”

 
D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (nom, cognoms i adreça de correu electrònic), necessàries per poder formalitzar i enviar aquest butlletí.