Info FHES - Flash Informatiu Extern - Núm. 043 - Març 2014
 

El Programa de difusió d’hàbits saludables arriba a gairebé 2.200 ciutadans en 5 anys

La FHES ja fa 5 anys que ofereix consells de salut a la ciutadania dels municipis de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs per mitjà del Programa de difusió d’hàbits saludables. Durant aquest temps, l’Hospital ha organitzat 32 xerrades, 26 de les quals a Santa Coloma i 6 a Sant Adrià, que han comptat amb la participació de 57 professionals de l’Hospital, entre facultatius i membres de l’equip d’infermeria. A més, hi han col·laborat professionals de l’atenció primària i membres d’associacions de malalts de la zona. En total, han assistit a les sessions 2.170 ciutadans.

Seguiu llegint
 

Visita dels més petits a l'Hospital

Uns cinquanta alumnes de P5 del CEIP Pere de Tera de Badalona, ubicat a tocar de l’Hospital, van visitar el centre el passat dia 19 per conèixer in situ com treballa el col·lectiu d’infermeria i van poder comprovar com es fa un embenat o com s’ausculta amb fonendoscopi. Les responsables de l’activitat també els van recordar la importància de dur uns hàbits saludables des de ben petits. A més, van visitar l'interior d'una ambulància, gràcies a la col·laboració d’Ambulàncies La Pau.
Acord amb Mútua General de Catalunya
L'Hospital ha signat un nou concert amb Mútua General de Catalunya per mitjà del qual podrà atendre les urgències i hospitalitzacions dels seus clients. Aquest concert se suma als que la FHES ja té amb DKV Assegurances Mèdiques, Caser i Caixa de Previsió Energia

L’agenda d’activitat programada del web torna a estar activa
Després d’uns mesos fora de servei, l’agenda d’activitat programada del web de la FHES torna a estar activa. Aquesta aplicació permet a l’usuari consultar els ingressos, visites i intervencions quirúrgiques programats a l’Hospital i si cal que hi assisteixi en dejuni o hi porti algun tipus de mostres biològiques. El Servei està disponible en català, espanyol, anglès, àrab i xinès.

BREUS


Els peus, protagonistes de la propera xerrada d’hàbits saludables a Santa Coloma

Un bon calçat és la primera prevenció del mal de peus” és el nom de la propera sessió del Programa de difusió d’hàbits saludables. La sessió tindrà lloc el dilluns 7 d’abril a les 18.30 hores a la Biblioteca  Can Peixauet, i no al Museu Torre Balldovina com s'informava en l'anterior número de l'Info FHES.

Carles Toboso, podòleg, serà l’encarregat de donar als assistents consells per tal d'evitar problemes als peus que puguin dificultar la realització de les activitats quotidianes.
 

L'ENTREVISTA

Dra. Javier Sobrino, cap del Servei d’Urgències
 

La vacunació és clau per alleujar la sobrecàrrega a Urgències en època de grip"

  
D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (nom, cognoms i adreça de correu electrònic), necessàries per poder formalitzar i enviar aquest butlletí.