Copy
Inclusie in beweging.
We brengen werkgevers, werkzoekenden en arbeidsbemiddelaars samen rond netwerk, vaardigheden en bestaand ondersteuningsaanbod.
Bij One of Us brengen we werkgevers en werkzoekenden samen om van drempels naar opportuniteiten te gaan. Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk dan zeker onderstaande video waarin Nataliya Dolinska van Moonya, de werking van One of Us uitlegt!
  • Ben je op zoek naar een job of carrièreswitch? Wil je je zelfpresentatievaardigheden verbeteren op een authentieke manier? Wil je weten hoe je met je (toekomstige) werkgever efficiënt en gemakkelijk kan verbinden?
  • Interactieve sessie met ruimte voor je eigen uitdagingen. Oefen onder begeleiding van een professionele coach hoe zelfreflectie de basis vormt voor jouw verhaal. Na deelname aan dit labo zijn sollicitatiegesprekken een ode aan jouw eigen kracht en potentieel.
  • Het labo wordt gegeven door Nataliya Dolinska, transformation mentor & experte in zelfrealisatie en inclusie.
>> Inschrijven kan je hier
  • Mensen zijn een optelsom van verschillende rollen, maatschappelijke betekenisdragers. Je bent niet enkel man, vrouw of x. Je maakt ook deel uit van een bepaalde levensbeschouwing, een sociale klasse, een leeftijdsgroep, nationaliteit,.. Als individu kan je in de samenleving onderdrukking en discriminatie ondervinden op grond van een veelvoud van factoren.
  • Welke impact heeft dit op de Vlaamse arbeidsmarkt? Hoe vertaalt zich dat in situaties op de werkvloer? Hoe kunnen we intersectioneel denken en handelen?
  • We brengen 2 experts met elkaar in gesprek. De namen van onze sprekers doen we binnenkort uit de doeken!
>> Inschrijven kan je hier
Het zijn maar woorden?
Taal geeft vorm aan de werkelijkheid. Kiezen we bewust voor bepaalde bewoordingen? Of nemen we terminologie over? Vanuit One Of Us willen we ons oefenen zodat onze woordkeuze een actieve keuze is. In elke nieuwsbrief lichten we een term toe en hoe wij deze begrijpen. Betekent deze term voor jou iets heel anders? Herzien we onze omschrijving best? We gaan heel graag in dialoog!

~ VERBORGEN ARBEIDSMARKT

Naast de zichtbare arbeidsmarkt, bestaat er ook een verborgen arbeidsmarkt. Dit slaat op alle vacatures (en dat zijn er meer dan de helft!) die niet worden gepubliceerd. Zij blijven dus ‘verborgen’ voor wie er niet via via van op de hoogte geraakt.
(bron: VDAB)
Wil je meer woorden?
EN DAN NOG…

Onze experte Nataliya vertelt vanuit haar eigen persoonlijke ervaring over integratie, keuzes maken en je ikigai vinden.
“Een goede beheersing van zelfleiderschap en zelfkennis helpt je de kloof tussen je verleden en je toekomst te overbruggen.”
Lees hier het volledige artikel.
 
Jouw aanbod in de One Of Us nieuwsbrief? Dat kan! Stuur ons je informatie die je graag wilt delen!
Instagram
LinkedIn
Website
One Of Us is een project dat werd geïnitieerd door WAAI, en wordt uitgevoerd door Blenders, WAAI en MOONYA. Met de steun van het Europees Sociaal Fonds.

Je kan ons bereiken op
info@blenders.be

Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen?
schrijf je hier uit!.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
OneOfUs · Raas Van Gaverestraat 44 · Gent 9000 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp