Copy
Inclusie in beweging.
We brengen werkgevers, werkzoekenden en arbeidsbemiddelaars samen rond netwerk, vaardigheden en bestaand ondersteuningsaanbod.
We kijken uit naar een boeiende herfst 
This is a safe space. This is a space of growth. This is a step into the future.

Dit najaar komt het labo 'Regain Your Power' naar Antwerpen ('t stad! En we zijn te gast in de Flanders Business School!): in dit kort opleidingstraject ontdekken we samen hoe onze visie, ons zelfbeeld en zelfreflectie een impact hebben op ons toekomstbeeld. Onder deskundige begeleiding van Yasmina Fadli ontdekken we hoe we onze sterktes op een authentieke manier in de verf kunnen zetten. 

Ben je klaar om je professionele carrière de richting te geven waardoor je elke ochtend met plezier  opstaat? Neem het aan van eerdere deelneemsters: hier wil je bij zijn! Deelname is gratis dankzij subsidie van het Europees Sociaal Fonds, schrijf je snel in
De labo’s in Antwerpen gaan door van 9u tot 13u in de Flanders Business School op 15 november 2022, 29 november 2022 en 13 december 2022. We genieten daar ook samen van een lunch. Schrijf je hier in!
Ook de moeite:
Inclusief ondernemen
Inspiratie: luisteren, lezen, samenwerken
Volledig jezelf kunnen zijn op het werk: het lijkt een evidentie maar dat is het allerminst. Deze Australische campagne uit 2018 illustreert het op een treffende manier.

Code switching, ofwel de constante strijd om niet tot een stereotype te worden herleid


Partner Track (Netflix)

Ingrid Yun is a first-generation Korean-American mergers and acquisitions lawyer navigating her way through an elite Manhattan law firm — one with old-minded attitudes toward race and inclusion.

Coffee Chats met Stefanie (podcast)
Stefanie overleefde kanker (2 keer) en besloot om haar leven radicaal te veranderen.

Straffe vacatures
TIP!
Heb je een vacature?

Upload hem op het vacatureforum van LEVL en bereik divers talent.
WORDS MATTER : KLEURENBLIND

Kleurenblind is een formulering die duidt op een (on)bewuste houding waarbij huidskleur/etniciteit en de (machts-)verschillen die hieruit voortkomen worden genegeerd, niet worden gezien, niet van toepassing worden geacht.

Bron: Ella vzw

LinkedIn
YouTube
Website
One Of Us is een project dat werd geïnitieerd door WAAI, en wordt gecoördineerd en uitgevoerd door Blenders en WAAI met de steun van het Europees Sociaal Fonds.
Copyright © 2021 One Of Us, All rights reserved.


Je kan ons bereiken op:
info@blenders.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
OneOfUs · Raas Van Gaverestraat 44 · Gent 9000 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp