Copy
Работно време CASAVINO
Да се образоваме високо алкохолно!

Да се образоваме високо алкохолно!

В началото на месец Юни за трети път ще имате възможност да се включите в курсове WSET LEVEL 1 & LEVEL 2  Award in SPIRITS, благодарение на fermenters.bg
Обучението за вино и високо алкохолни напитки става все по-пулярно по света и у нас. За радост имаме достъп до международно признато образование и в България. Фокусът и този път е в Spirits.

WSET LEVEL 2 Award in SPIRITS дава задълбочени знания и световно признат сертификат в сферата на спиртните напитки, а Артър Негеле, освен сертифициран преподавател за курса, е и един от водещите recipe makers на джин и ром в света, член на The Gin Guild, жури в много престижни международни конкурси и отскоро сертифициран лектор на Wine and Spirits Ambassadors.
Arthur Nägele – Кой е той?
Артър има много лица и роли в света на Spirits и всяка една от тях е забележителна: дългогодишен барман, с редовни „вливания“ от дете, израснало и работило в дестилерията на баща си; един от най-активните, търсени и ангажирани лектори на WSET; съдия в международни и регионални конкурси, „композитор“ на множество джин-симфонии
Защо го поканихме?
Защото с двудневния курс на Артър в България ще можете да се докоснете до професионално образование в света на високия алкохол. Такова, което е първа стъпка и основа за кариера в алкохолния бизнес, включително и като търговци, журналисти, дегустатори и др.
Защото в България се произвежда от години, десетилетия или столетия вино, но от толкова се произвеждат и дестилати, като няма край на България, който да не се гордее с ракията си, бренди, мастика и т.н., но никога досега не е имало международно признати училища, курсове и лекции, който да подготвят кадри, способни да развият сектора. И това е някак…неправилно.
Бизнесът с висок алкохол не е само производство, той е и маркетинг и дегустационни умения, рецептури, комбинация с храна, поднасяне, съхранение, отлежаване. Свят, в който всички ние живеем. В България се внасят и консумират огромно количество уиски, водка, джин, узо, но колко от нас знаят как да работят с тях, как да развиват пазарa, как да се ориентират в света на коктейлите и техните базови съставки?
Ето това прави Артър, навсякъде по света – подрежда вихрушката от знания, запълва празнините, отговаря на въпросите, които сте си задавали, но не смеете да изкажете на глас. 

Курсът ще се проведе в група с ограничен брой места, в рамките на 2 дни.
Финалната част е изпит, резултатите от който ще ви донесат желаната диплома + значка! 
Курсът, учебникът, изпитът са на английски език.
Запишете се тук

  • 520.00 BGN - WSET Level 1 Award in Spirits
  • 1280.00 BGN - WSET Level 2 Award in Spirits + бонус Майсторски клас Ракия

Приемат се записвания най-късно до 21 Май 2019 или до запълване на местата в групата.

Кога?
7 Юни, петък – LEVEL 1
8-9 Юни, събота и неделя – LEVEL 2
Час?
9:00 - 18:00
Къде?
Редута, ул. Виница 5-7, офис 1 в зала за обучения.
За въпроси, пишете ни: 
https://www.facebook.com/fermentors.bg/

Очакваме Ви, заслужава си!

Get your spirits up!
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2019 Вино Дистрибуция ООД
Всички права запазени.

Получавате това съобщение, защото сте регистрирани
в бюлетина на CASAVINO.
Нашият адрес:
Вино Дистрибуция ООД
бул. „Ботевградско шосе“ 247 
1517 София, България
 


This email was sent to <<Email адрес>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Вино Дистрибуция ООД · бул. „Ботевградско шосе“ 247, 1517 София, България · София 1517 · Bulgaria