Copy
De website over duurzaam ondernemen

Radboud UMC creëert nieuw verdienmodel met deelmarktplaats

Radboudumc creëert met deelmarktplaats op FLOOW2 nieuw verdienmodel.  In haar column voor duurzaamplus.nl beschrijft Harriette Laurijsen, beleidsadviseur duurzaamheid bij Radboudumc haar visie op  deze deelmarktplaats op FLOOW2.
 

Ondernemers bedrijventerrein Hessenpoort gaan via Floow2 delen

Begin maart werd de FLOOW2 deelmarktplaats op het eerste bedrijventerrein - het bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle - in Nederland gelanceerd. Op die marktplaats komt vraag en aanbod bij elkaar van materieel dat tijdelijk ongebruikt staat en van diensten en personeel die niet volledig benut worden.
lees meer

Delen overcapaciteit materieel of diensten realiseert nieuwe omzet

Door overcapaciteit aan materieel, diensten of expertise te delen, kunnen bedrijven en instellingen via deelmarktplaats FLOOW2 nieuwe omzet realiseren. â€œFLOOW2 is voor alle betrokkenen een nieuw businessmodel, waar het niet langer gaat over iets te hebben, maar over het gebruik ervan. Een radicale innovatie, die de wereld op zijn kop gaat zetten” voorspellen Kim Tjoa en Laury Zwart van deze deelmarktplaats. 
lees meer

25% korting voor duurzaamplus.nl lezer 

Wilt ú als mvo-manager, business professional duurzaamheid binnen uw bedrijf of als organisatie de bestaande capaciteit (materieel en diensten) optimaal inzetten en zo toegevoegde waarde en extra omzet realiseren? Ga dan direct aan de slag en profiteer van het speciale aanbod voor u als duurzaamplus.nl lezer:
De eerste 3 maanden gratis gebruik van de  deelmarktplaats duurzaamplus.nl. Daarna krijgt u nog eens 25% korting door de volgende code in te vullen: DUURZAAMPLUS2014
Delen is duurzaam: Start Sharing!
lees meer
 
Tweet
Like
+1
Share
Forward to Friend
Copyright © 2014 duurzaamplus, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp