Copy
De website over duurzaam ondernemen

Ecofactorij en Energie Expeditie verduurzamen Apeldoorn

Apeldoorn zoekt slimme combinaties tussen gemeente en bedrijven of tussen bedrijven onderling op het energiezuinige bedrijventerrein de Ecofactorij en met de Energie Expeditie tussen burgers en bedrijven. Interview met Olaf Prinsen, wethouder Milieu in Apeldoorn.
 

Tilburg verduurzaamt met MOED, Midpoint Brabant 2020 en Doorbraak

Met MOED, Midpoint Brabant 2020 en met Doorbraak Bundeling Goederenstromen verduurzaamt de regio Tilburg. Oplossen met efficiency op energiegebruik - en dus op kosten - lijkt daarbij voor belanghebbenden de reden bij uitstek te zijn. Een interview met Berend de Vries, wethouder van Milieu van Tilburg.
lees meer

Gemeenteraadsverkiezingen

op woensdag 19 maart

Hoe groen stemmen we met ons rode potlood? Spelen duurzaamheid en de circulaire economie lokaal een rol van betekenis in de gemeenteraadsverkiezingen? Kiezen voor het duurzame gezag? Een serie interviews met wethouders van Milieu.
lees meer

Arnhem: duurzame overheid uit financiële noodzaak

In Energy-made-in-[Arnhem] werken burgers, ondernemers en gemeente samen aan een duurzaam Arnhem. Wat is de rol van de lokale overheid in verduurzaming van de economie?  Politiek wellicht sexy, zeker voor een wethouder van VVD-huize. Interview met Margreet van Gastel, wethouder van Milieu in Arnhem.
lees meer

Groningen geeft energie

Groningen gaat met haar bewoners zichzelf de komende jaren energie geven via een vijf sporenbeleid, beschreven in het masterplan Groningen Energieneutraal 2035 van haar lokale overheid. Interview met Jan Seton, wethouder Milieu in Groningen.
lees meer

Zaanstad 2020 klimaatneutrale gemeente verbindt burger en ondernemer

Zaanstad in 2020 klimaatneutraal brengt burger en ondernemers met bedrijfscoach, onderzoek en stages bij elkaar om zo hun lokale samenleving te verduurzamen. “We leggen het initiatief om van Zaanstad in 2020 een klimaatneutrale gemeente te maken, meer bij de burger. Interview met  Robert Linnekamp, wethouder Milieu in Zaanstad.
lees meer
Tweet
Like
+1
Share
Forward to Friend
Copyright © 2014 duurzaamplus, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp