Copy
In deze nieuwsbrief vindt u het belangrijkste nieuws van dit kwartaal.
Bekijk deze e-mail in uw browser

Uitdagende weken voor ODO

ODO zet alles op alles voor handhaving

Op voorhand was duidelijk dat ODO 1 een zware poule zou hebben in de zaal. Na een stroef begin waarin goed spel nog geen resultaat opleverde werd er voor de kerst drie maal op rij gewonnen. Na het kerstreces volgden weer nederlagen tegen titelkandidaten KCR en Swift, maar een opsteker was het gelijke spel tegen buur Valto. Debutant Rick Vermeer kroonde zich tot man van de wedstrijd door in de dying seconds de gelijkmaker te scoren.

Momenteel staat ODO op de zevende plaats wat een play-off wedstrijd zou betekenen na de competitie. Er staan nog twee duels tegen de nummer zes Tilburg en hekkensluiter KOAG op het programma. Voor de kerst wist ODO al van beiden te winnen waardoor ODO een goed perspectief heeft om de veilige zesde plaats te bereiken. Aanstaande zaterdag is het duel in Tilburg, waarbij ons vlaggenschip support krijgt van een bus supporters die meereizen. Vorig jaar steunde een grote supportersschare ODO 1 succesvol in de laatste uitwedstrijd bij Fiks, we hopen dat ook dit jaar de supporters ODO een zetje in de goede richting kunnen geven. Er zijn nog enkele plekken in de bus, ga mee!

Zaterdag 7 maart is traditiegetrouw Super Saturday. Op die dag komt hekkensluiter KOAG op bezoek en zal ODO en haar supporters laten zien dat er niets te halen valt in onze fijne Hofstede (aanvang 19:15 uur). Op deze Super Saturday nog meer spannende wedstrijden; A1 zal ook flink aan de bak moeten om degradatie te ontlopen (aanvang 13:05 uur). Een heerlijk lange laatste dag voordat we weer het veld opgaan: vanaf de kampioenen van de F1 om 10:00 uur tot en met de live muziek na afloop van ODO 1 bij Sjee René waarbij we hopelijk een klein feestje op de handhaving kunnen vieren.

ODO steekt voor u de handen uit de mouwen!

Het voorjaar staat alweer voor de deur en ongetwijfeld wilt u straks weer gaan genieten van mooie bloemen en planten in uw tuin en/of bloembakken. Net als vorige jaren brengt ODO de zakken Jardino, het kwaliteitsmerk van BVB Substrates, bij u thuis en wel op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart. Zo bent u verzekerd van een goed kwaliteitsproduct, steunt u de vereniging en hoeft u zelf niet te sjouwen. U hoeft niet thuis te blijven voor de aflevering van uw bestelling. Via onze speciale website kunt u eenvoudig online bestellen.

ODO 7 en F1 zijn kampioen, B2 nog in de race

ODO 7 is al de gehele zaalcompetitie ongeslagen en had hiermee een voorsprong opgebouwd welke niet meer in te halen was door de concurrentie. Op 7 februari werden weer 2 punten behaald waarmee het kampioenschap een feit is. Alle spelers, invallers en supporters gefeliciteerd!
Een week later werd ODO F1 kampioen. De talenten onder leiding van Rob van der Hak en Daphne Wierda versloegen concurrent Die Haghe met 6-12 waardoor ook zij niet meer in te halen zijn. De traditionele kampioenstaart staat gepland voor na de laatste thuiswedstrijd op 7 maart.
ODO B2 is daarnaast de enige ploeg die kampioen kan worden zonder dat het afhankelijk is van misstappen van de concurrentie, maar dan zal het wel moeten afrekenen met huidige koploper Excelsior. We wensen B2 daarbij erg veel succes en we hopen dat we dit stoere meidenteam ook binnenkort kunnen huldigen!
Doelpunt Rick
Bekijk de ontlading na de gelijkmaker van Rick Vermeer.
Steun ODO 1 en ga mee met de bus naar Tilburg!
Ook A1 moet nog flink aan de bak tijdens Super Saturday.
De Rabo Clubkas Campagne is weer van start. Mogen wij op uw stem rekenen?
We bezorgen weer potgrond bij u thuis. Heeft u al besteld?
Ook ODO F1 werd kampioen!
Sponsor ODO gratis met uw online aankopen bij o.a. BOL.com en Zalando.
Facebook
Twitter
Website
YouTube
Wat is mooier dan na een gewonnen wedstrijd zo het publiek bedanken?
Copyright © 2015 ODO Maasland