Copy
In deze nieuwsbrief vindt u het belangrijkste nieuws van dit kwartaal.
Bekijk deze e-mail in uw browser

Seizoen 2013/2014 van start

Ambitieuze nieuwe trainer en korfbalbelg Dirk Sercu wil hogerop met ODO.

Vanaf vandaag zit de ODO Pluskrant in een nieuw jasje, en draagt nu de eenvoudige naam Nieuwsbrief. We willen u vier keer per jaar kort en krachtig op de hoogte houden van de hoogtepunten van onze vereniging.

Nieuwe trainer en jeugdtalenten bij ODO selectie

Al op 8 augustus werkte de selectie de eerste training af onder leiding van de nieuwe trainer Dirk Sercu. Zijn Belgische afkomst drukte een stempel op het oefenprogramma waarin maar liefst drie Antwerpse ploegen op het programma stonden. Niet alleen Sercu is een nieuw gezicht bij de selectie, ook vijf jeugdtalenten maken de stap vanuit de junioren om de gevestigde orde het vuur aan de schenen te leggen. ODO 1 speelt op 7 september om 15.30 uur zijn eerste thuiswedstrijd tegen GKV uit Den Haag, komt u aanmoedigen? Een gezellig drankje na afloop en zelfs een heerlijk bord Kibbeling behoort tot de mogelijkheden.


ODO Concert met Cor Bakker en Philippe Elan

ODO is van vele markten thuis. We kunnen goed korfballen, maar we hebben ook verstand van muziek. Al meer dan vijftien jaar organiseert ODO om de twee of drie jaar een groot concert in Maasland, en met succes. ODO haalde o.a. de Mastreechter Staar en het Deep River Quartet al naar Maasland. Op 30 oktober zetten we de traditie voort, en hiervoor hebben we Cor Bakker weten vast te leggen samen met Philippe Elan, het koor Sing for Joy uit Maassluis en Maaslands zangtalent Maaike Goedendorp. Meer informatie vindt u hier.


Maaslandse jeugd kan nu altijd korfballen

Helaas komt aan elke zomervakantie een einde, maar de ODO jeugdleden kunnen in elk geval weer naar hartenlust korfballen. Vanaf deze zomer kan er in de vakantie gewoon altijd gekorfbald worden, want op de nieuwe speelweide op het voormalige Spreeuwenest terrein zijn onlangs twee korfbalpalen geplaatst. Vrijdagmiddag 20 september zullen de gemeente en ODO het veld feestelijk openen met een open training voor de basisschooljeugd. Wie op dit speelveld enthousiast raakt van onze mooie sport kan natuurlijk altijd vrijblijvend bij ODO komen meetrainen
Jesse van der Hout is één van de doorgestroomde talenten.
Ook dit seizoen eten we weer gezellig na de thuiswedstrijden van ODO 1.
De jeugd is weer begonnen.
Facebook
YouTube
Twitter
Website
Copyright © 2013 ODO Maasland, All rights reserved.


afmelden nieuwsbrief    aanpassen mailing voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp