Copy
In deze nieuwsbrief vindt u het belangrijkste nieuws van dit kwartaal.
Bekijk deze e-mail in uw browser

ODO start met vertrouwen aan lastige zaalpoule

Fanatieke aanhang in Hofstede kan doorslaggevend zijn

Nadat de eerste twee wedstrijden op het veld verloren gingen zette ODO een fantastische reeks neer met vijf overwinningen op rij. In het voorjaar moet gekeken worden of gedoodverfde titelfavoriet Merwede nog misstappen gaat maken, maar op dit moment is het zaalseizoen reeds van start gegaan. 
ODO speelt net als vorig jaar een niveau hoger dan op het veld. Vorig jaar werd pas aan het einde van de zaalcompetitie handhaving veilig gesteld, dit seizoen hopen de mannen en vrouwen onder leiding van Antwerpenaar Dirk Sercu eerder veilig te zijn. Dat moet dan wel gebeuren in een poule die op het oog erg lastig is, met de sterke buurvereniging Valto en twee ploegen die op het veld op een nog hoger niveau actief zijn: Swift en KCR. Voor de eerste van deze twee moest ODO vorige week in Middelburg pas in de tweede helft het hoofd buigen (20-18), maar vol vertrouwen over het vertoonde spel keerden de spelers terug uit Zeeland.

Aanstaande zaterdag is voor ODO 1 de eerste thuiswedstrijd tegen die andere lastige ploeg KCR. Gesteund door de fanatieke Blue&White Boys&Girls zal ODO, waarin inmiddels youngsters Judith Goedendorp en Bart van Leeuwen een basisplek hebben veroverd, moeten vechten voor een stunt. Komt u ook aanmoedigen? ODO 1 start om 19:15 in de Hofstede.

De Kangoeroes nu ook gezellig in de Hofstede

Vanaf dit seizoen traint de Kangoeroe Klup gezellig in De Hofstede tussen alle wedstrijden van de overige ODO-ers door. Zo kunnen de jongste ODO-ers (tussen 3 en 6 jaar) net als op het veld de sfeer meemaken van een echte korfbaldag. 
De Kangoeroe Klup maakt elke zaterdag tussen 10 en 11 uur op een spelende wijs kennis met onze sport. Vriendjes en vriendinnetjes zijn uiteraard altijd welkom om een paar keer vrijblijvend mee te doen. Aanstaande zaterdag beginnen we door de intocht van de Sint pas om 12:30 uur. Op zaterdag 22 november is er een speciale Pietentraining voor alle kinderen van Maasland. We beginnen gewoon om 10 uur maar om extra veel ruimte te hebben is deze Pietentraining in de sporthal van de Lentiz School. Kom ook en neem je vriendjes mee!
In het kort:
  • 15 november 12:30 De Hofstede
  • 22 november Pietentraining 10:00 sporthal Lentiz
  • Daarna op zaterdagen 10:00 De Hofstede

Het hele jaar feest met de Activiteiten Commissie

De Activiteiten Commissie van ODO staat het hele jaar garant voor diverse leuke nevenactiviteiten voor onze jeugd. Afgelopen herfstvakantie stond er voor de pupillen een speurtocht in het dorp op het programma en voor de aspiranten was er een Gala & Casino avond
In het zaalseizoen is er natuurlijk de traditionele Welvreugddag en regelt de AC het Team van de Week bij thuiswedstrijden van ODO 1. Aanstaande zaterdag is het de beurt aan ODO D1!
Na de zaal barst het pas echt los, met onder andere het kamp voor de hele vereniging, waarbij er in 2010 zo'n 180 ODO-ers meegingen. Van de jongste Kangoeroe tot de oudste senior. Laat de voorpret maar beginnen!
Het fanatieke publiek in de compacte Hofstede kan doorslaggevend zijn.
ODO D4 won alles op het veld en werd zeer verdiend kampioen!
Met haar snelle afstandschot is Judith Goedendorp (18) een gevaarlijke aanvaller.
Ook de stoere meiden van de B2 werden kampioen.
22 november is er een gezellige Pietentraining bij de Kangoeroe Klup.
De aspiranten toonden zich ware pokeraars.
D1 is aanstaande zaterdag Team van de Week.
In 2010 was er een Sprookjesachtig Kamp voor de hele vereniging. Wat wordt het thema in 2015?
Wat is mooier dan na een gewonnen wedstrijd zo het publiek bedanken?
Copyright © 2014 ODO Maasland