Copy
In deze nieuwsbrief vindt u het belangrijkste nieuws van dit kwartaal.
Bekijk deze e-mail in uw browser

Zaterdag Grande Finale veldseizoen

Vandaag laatste kans je op te geven voor de BBQ!

Aanstaande zaterdag is de laatste competitiezaterdag voor ODO. De spanning stijgt vanaf 14:00, wanneer ODO 2 na de promotie vorig jaar naar de eerste klasse handhaving kan afdwingen tegen nummer laatst DOT.
Om 15:30 is het kiezen tussen kijken naar de laatste wedstrijd van ODO 1 of een sportieve activiteit op het veld voor jong en oud. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig. Rond 17:00 uur zal voorzitter Jaap van Vliet het glas heffen op een mooie seizoensafsluiting en de BBQ openen. Om alle vrijwilligers van het afgelopen jaar te bedanken neemt ODO voor hen de kosten voor de BBQ voor zijn rekening. Buiten de vrijwilligers zijn alle leden, ouders, donateurs en supporters natuurlijk van harte welkom; voor eenieder geldt dat vooraf opgeven wel nodig is. Dat kan t/m vandaag via deze link, we zijn benieuwd of we in de buurt komen van het astronomische aantal van 270 aanwezigen vorig jaar!
Geef je vandaag nog op voor de BBQ!

ODO Kamp met hele vereniging groot succes!

Zo'n 115 ODO-ers van jong tot oud beleefden afgelopen weekend een geslaagd kampweekend in Epe. Levend Bingo, de sportdag en de Bonte Avond waarop het thema tekenfilms centraal stond; de ODO-ers lieten zien van velen markten thuis te zijn. 
Maandagmiddag tegen zessen was iedereen weer moe maar voldaan thuis. Via onze website en sociale media komen snel de foto's om nog eens verder te kunnen lachen.

Patrick Bezemer nieuwe hoofdtrainer ODO

Het komende seizoen wordt Patrick Bezemer de hoofdtrainer van ODO. De 38 jarige Rotterdammer is afkomstig van het Rotterdamse Trekvogels, alwaar hij ploegen van de jongste pupillen tot aan het eerste trainde. Na deze eerste ervaring als hoofdtrainer sloeg hij de afgelopen jaren zijn vleugels uit op een hoger niveau en coachte achtereenvolgens KOAG A1, Nieuwerkerk A1 en 2 en KCC A1. Leuk detail is dat Bezemer bij Nieuwerkerk de voormalig ODO-selectiespelers Tim en Tamar Plieger onder zijn hoede had.

De ervaring die Patrick heeft met jong talent en het enthousiasme dat hij heeft past in het plaatje dat de Technische Commissie en het bestuur voor ogen hebben voor de selectie van ODO. Hierna werd duidelijk dat Paul Marseille en ODO volgend jaar het negende jaar ingaan van de samenwerking. Paul coacht volgend jaar ODO 2 en wordt de rechterhand van Patrick. 

Na vijf jaar ODO 1 te hebben gecoacht is Paul als trainer van afwisselend ODO A1 en ODO 2 aan de club verbonden gebleven. We zijn trots dat we met Paul een gigantisch brok ervaring voor de selectie hebben weten vast te leggen. Met de combinatie van de nieuwe impuls die Patrick brengt en de vertrouwdheid met Paul is er een sterk kader neergezet voor volgend seizoen.
Ook dit jaar een drukke Grande Finale?
Diverse junioren debuteerden dit jaar in ODO 1.
ODO E1 werd veldkampioen!
Het door EY gesponsorde nieuwe scorebord werd feestelijk in gebruik genomen.
Meer foto's van het ODO kamp volgen snel!
Sponsor ODO gratis met uw online aankopen bij o.a. BOL.com en Zalando.
Facebook
Twitter
Website
YouTube
Op 16 juni staat ook nog het Schoolkorfbal op het programma!
Copyright © 2015 ODO Maasland