Copy
Nytt släpp i samarbete med Niki Awandee, Georgia Anne Muldrow, Karolina Pajak och Johan Söderberg!
View this email in your browser

Ny singel släpps idag:
Pound (feat. Niki Awandee)

 
Idag släpper MELO Collective stolt en ny singel med ett otroligt gäng samarbetspartners: "Pound (feat. Niki Awandee)", som  innehÃ¥ller en tung remix av Georgia Anne Muldrow (US) och en grym video av Karolina Pajak och Johan Söderberg. Enjoy!

Se videon på YouTube

*
Se videon på Vimeo
*
Lyssna på Spotify
*
Köp på iTunes
*
Lyssna på SoundCloud
Niki Awandee är en välkänd person inom den globala streetdance-scenen. Hon är vinnare av Juste Debout och flera andra internationella battles på världsnivå och hon reser ständigt för att dela med sig av sin passion. Sedan en tid tillbaks har hon breddat sitt konstnärskap till att även greppa micken. Niki är bl.a. aktuell i dokumentärfilmen "Martha & Niki" av Tora Mårtens som just nu visas på filmfestivaler runt om i världen.
 
Georgia Anne Muldrow (USA) har fått stor uppmärksamhet för både sina soloalbum, och för sina samarbeten med bl.a. Mos Def, Madlib och Dudley Perkins.


Som en del av POUND-projektet presenteras även en video av den innovativa filmfotografen Karolina Pajak, klippt av ingen mindre än Johan Söderberg (Beyoncé, Madonna, The Knife, Robyn mm).
 

MELO Collective är ett konstnärskollektiv som består av personer med bakgrund inom arkitektur, musik, konst och dans. På egna labeln MELO Collective Records har de hittills släppt samarbeten med t.ex. Bahamadia (USA), Midaircondo (SE) och Bijou (Guinea).
KONTAKT
Anders Jacobson
anders@melo-collective.se

MELO COLLECTIVE RECORDS
Soundcloud | Spotify | iTunes | melo-collective.se | Facebook | YouTube | Twitter
Copyright © 2015 Live Art Collective MELO ek. för., All rights reserved.


Unsubscribe from this list    Update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp