Copy
MELO önskar Gott Nytt Ã…r! 
View this email in your browser

Tack för en intensiv höst


Nu är det dags att ta ledigt en stund. I en samhällelig situation som ur många perspektiv ter sig alltmer hopplös försöker vi jobba hårt för mellanmänsklig omsorg och lyhördhet. För MELOs del har det inneburit en minst sagt intensiv höst, som t.ex. har inkluderat trettiofem spelningar av Spåra, vilket uppmärksammades av SR Kulturnytt i ett fint reportage. Vi hann med tre skivsläpp på MELO Collective Records. Videon till singeln Pound (feat. Niki Awandee) har setts över sex tusen gånger på YouTube och idag den 21 december visas den på Stockholms Dansfilmsfestival, och Niki och Anders från MELO gästar programmet Nordegren och Epstein i P1 för att framföra låten live. Under hela hösten har vi dessutom hållit träning i Kleinteknik med Karin M Jameson, och vi fortsätter i vår – välkommen!

Under en hektisk vecka i november spelade vi två utsålda föreställningar/konserter på Fylkingen i samarbete med New Theatre on Pechersk (Kiev) och elever från Kungliga svenska balettskolan, och brassade av 15 timmars firande på Dansmuseet den 20 november. Fantastiska gäster bidrog till en dag och kväll som kopplade samman disparata diskussioner med fysisk medvetenhet, konstnärliga reflektioner och fest-och-kärleks-energi. Tillsammans samlade vi in drygt 5000 kr till uppbyggnaden av en skola i Kobane, Syrien. TACK.

Som grädde på moset tilldelades vi det fina priset Årets Kooperativ av Coompanion Stockholm, vilket bl.a. uppmärksammades av Lokaltidningen tidningen Mitti Söderort. Apropå lokal börjar vi komma i ordning ordentligt i vårt lilla kulturcentrum i Kärrtorp, med kontor, musik- och dansstudio nästan helt klara. Och barn! De äldre barnen växer och är fantastiska, det har kommit en ny liten underbar Ronja Kenencha, och en till liten skrutt är på väg. Livet asså..

Vad händer framöver? T.ex. pågår arbete med en dokumentär av vår kära vän Ebba Theorell, som handlar om MELOs arbete för barn med särskilda behov. Vi kommer att fortsätta spela Spåra och ge workshops för särskolan. Men framför allt ska vi äntligen fokusera på ett helt nytt projekt med premiär på Dansens Hus den 27 september.

TACK för allt, vi önskar ett GOTT NYTT 2016!

Med kärlek, MELO.
KONTAKT
Anders Jacobson
anders@melo-collective.se

LIVE ART COLLECTIVE MELO
Soundcloud | Spotify | iTunes | melo-collective.se | Facebook | YouTube | Twitter
Copyright © 2015 Live Art Collective MELO ek. för., All rights reserved.


Unsubscribe from this list    Update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp