Copy
KONKOBA: Ny singel av MELO Collective feat. Bijou på Feministiskt initiativs valskiva "F!"
View this email in your browser

KONKOBA är MELO Collective's andra officiella musikrelease, och vi är stolta att presentera detta samarbeta med rapparen Bijou från Conakry, Guinea. Vi är även otroligt stolta att berätta att KONKOBA är vårt bidrag till Feministiskt initiativs valskiva "F!", som släpps idag den 23 april. På albumet medverkar hela 65 artister, t.ex. Robyn, The Knife, Zhala, A Camp, Asha Ali, Linda Pira, Lune, Gnucci, Jaqee, Sarah Dawn Finer och många många fler. Alla intäkter från försäljningen går till att stödja Feministiskt initiativs väg mot Europaparlamentet, riksdagen och kommuner under supervalåret 2014.

Sara Soumah i MELO: "Det en ära att medverka till att lyfta in den feministiska och antirasistiska kampen in i Riksdagen och EU-parlamentet. Det är ett otroligt viktigt och nödvändigt projekt för att det handlar om en politik som helt och hållet utgår från människor och allas lika rättigheter. MELO vill medverka till att föra in ett tydligt motstånd mot de rasister och nationalister som får allt mer fäste i Europa och lyfta in en politik där feminism är självklart och inkluderat i samhällets alla delar."

KONKOBA är skapad utifrån en guineansk rytm som heter just konkoba, och Bijous text är ett kraftfullt inlägg i kampen för jämställdhet. På MELOs Soundcloud-sida kan du förutom att lyssna på låten läsa en intervju med Sara Soumah och Kadiatou Bijou Traore, samt läsa texten på franska och sousou, och översatt till engelska.

Beställ dubbel-CDn "F!" (39 låtar) här.
Lyssna på hela albumet (65 låtar) på Spotify.
Releasefester för skivan hålls i Stockholm och Malmö.

KONTAKT
Sara Soumah
sara@melo-collective.se
+46 (0)736 93 90 04
Copyright © 2014 Live Art Collective MELO ek. för., All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp