Het laatste nieuws van het Wagenings Ondernemers Contact 
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser


WerkgeversServicepunt en Participatiewet
 

Het WerkgeversServicepunt regio Food Valley is het adres voor werkgevers voor alle vragen over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, duurzame inzetbaarheid, vaste en flexibele personeelsoplossingen en Social Return. Edwin van Rennes nodigde de accountmanagers Ilse van Holland en Petra Hoitink uit om uit te leggen wat zij rond de Particpatiewet voor hem kunnen betekenen. Dat bleek veel te zijn.
Lees verder


Aan de slag met de binnenstad
 

Honderden Wageningers, waaronder ook ondernemers, hebben zich de afgelopen maanden gebogen over de toekomst van de Wageningse binnenstad. In diverse werksessies werden de kansen en bedreigingen vastgesteld. Ook werden de honderden ideeën besproken die tijdens een eerdere publieksbijeenkomst eind maart werden aangedragen. De werksessies dienen als basis voor een eerste versie van een visie over de binnenstad. Lees verder


Afscheid Martin Kropff

Eind mei heeft Martin Kropff na tien jaar afscheid genomen als Rector Magnificus van Wageningen UR. Hij gaat aan de slag als Director General van het International Maize and Wheat Improvement Center (CIMMYT) in Mexico.
Martin Ruiter, voorzitter van het WOC en de FOV, bedankte Kropff voor diens enorme inzet voor de ontwikkeling van Wageningen UR. Niet alleen als wetenschappelijk instituut, maar ook als drijvende kracht voor de economische kracht van de Food Valley regio. Namens alle leden benoemde Ruiter Kropff eervol benoemd tot Food Valley gezant in Mexico.

 

Nieuwe leden WOC stellen zich voor


Het WOC heeft de afgelopen maanden diverse nieuwe leden mogen begroeten. In de nieuwsbrieven willen we een aantal van hen voorstellen. Deze keer is dat Rob Goedee van Pals VOF. Lees verder

Bevrijdingsfestival; niet jij-bakken maar voorwaarts
Van de voorzitter

Bevrijdingsdag was dit jaar inhoudelijk en qua bezoekersaantallen een succes. Er was echter één grote dissonant; de invoering van het cashless betalen. Het heeft echter geen zin om te gaan ‘jij-bakken’, we moeten gewoon met elkaar zorgen dat het volgend jaar beter gaat. Dat is in het belang van Wageningen45, van de gemeente, van de bezoekers én van de ondernemers.
Lees verder

Summer BBQ en Ondernemersborrel
 

Als afsluiter van een bruisend seizoen vol ondernemersborrels, gaan we op woensdag 8 juli de zomer inluiden met een barbecueborrel. U bent vanaf 17.30 uur welkom op het ongetwijfeld zonovergoten terras van Café Onder de Linden aan de Haagsteeg 16. In verband met de inkoop verzoeken wij u ditmaal vooraf aan te melden via e-mail borrel@wocweb.nl.

Nieuwsbrief FOV

De FOV (Federatie Ondernemerskringen Valleiregio) zal de komende periode meer en meer zichtbaar worden in de regio. Bijvoorbeeld dankzij de introductie van hun eigen nieuwsbrief. Lees hem hier, aanmelden kan via deze link.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn


Colofon
 


 lees meer

Copyright © 2015 Wagenings Ondernemers Contact, All rights reserved.
Afmelden van deze lijst    update aanmelding

Email Marketing Powered by Mailchimp