Advanten Digi, jaargang 5, nr. 2
Alphense Duikvereniging Atlantis

Wereldkampioenschap Lifesaving


Wij hebben een verzoek gekregen van één van de organisatoren van het WK Lifesaving, hieronder staat het bericht:

In september vindt in Eindhoven en Noordwijk het WK Lifesaving plaats. In Eindhoven hebben wij onderdelen met duikpoppen. Aangezien het daar 3 meter diep is hebben wij een hele hoop duikers nodig die ons helpen met het klaar leggen van poppen. De wedstrijden zullen plaatsvinden van 2 sept t/m 18 sept. Voor deze periode zijn wij dus op zoek naar u.
Wat krijgt u er voor terug: Heel veel gezelligheid, kennismaking met onze sport, catering,  een t-shirt en een eindfeest en weer eens wat anders dan vissen bekijken. Je krijgt een enorm mooi zicht onderwater van de technieken die zwemmers toepassen oftewel een unieke ervaring.

Al kunt u maar 1 dag dan zijn wij al heel blij met u.
Dus geef uzelf zo snel mogelijk op door een mailtje te sturen naar s.vreeswijk@lifesaving2016.com.


 

Project Zegerplas

Het begin van het duikseizoen zal bij ons in het teken staan van Onderwaterpark Zegersloot. We beginnen met een schoonmaakaktie tijdens de Paasduik. Daarna willen we in april onze eigen diepzeejungle maken door een aantal bomen te planten onder water. En tijdens het après-pinksterkamp staat de opening van het Onderwaterpark Zegersloot op de agenda. Voor die laatste fase wordt achter de schermen druk gewerkt aan de vulling van het park, maar omdat een aantal zaken nog niet voor 100% vast ligt, houden we dit nog even mysterieus...

Voor de bomenduik kunnen we wel wat hulp gebruiken. Heb je een boom (dood of levend) waar je van af wilt? Weet je waar we bomen kunnen krijgen? Heb je ideeën hoe we de bomen beneden krijgen en houden? Neem dan contact op met de Activiteitencommissie: acco@adv-atlantis.nl


 

Zwembad in de vakanties

Dankzij de nieuwe beheerders van zwembad De Hoorn is het nu mogelijk om het zwembad in de (school)vakanties te huren. We wachten nog op een schriftelijke bevestiging van de extra huur (vandaar dat dit bericht wat laat komt), maar het zwembad is in ieder geval morgen (vrijdag 26 februari) beschikbaar. En daarmee is de Decobar erna ook geopend!


 

Mailproblemen

Onze club heeft al ruim twee jaar last van perioden waarin e-mails van of naar club-adressen worden geweigerd. Dit komt doordat de mailservers van ToBeOnline (onze hostingprovider) regelmatig op een zwarte lijst van spam-verstuurders staan. Mailservers van bv. Microsoft of Gmail weigeren dan post van of naar ToBeOnline.
Om hier van af te komen, wordt er gewerkt aan het verhuizen van onze e-mail naar Microsoft. We hebben namelijk een pakket licenties voor Office 365 (gratis voor verenigingen) waarmee dat mogelijk is. Dit weekend zal er een eerste test uitgevoerd worden, waarbij het mogelijk is dat er tijdelijk het een en ander niet werkt. Mocht je tegen problemen aanlopen, stuur dan een e-mail naar webmaster@advatlantis.onmicrosoft.com (Dit is een tijdelijk adres wat niet geraakt zou moeten worden door eventuele fouten).
Het verenigingsleven - activiteiten


Integrale jaarplanning

De jaarplanning bevat o.a. het overzicht van activiteiten, opleidingen, bardiensten, PR-evenementen en het rooster voor de conditietrainingen.
klik hier voor de planning: jaarplanning
 
Leren duiken - opleidingen en trainingen


Buitenwaterduiken voor opleidingen

Voorlopig nog geen buitenwaterduiken gepland.

Duik gerust mee met de opleidingsduiken. Zorg zelf voor een buddy en laat even aan de instructeur weten dat je komt.
Duiken - gewichtloos ontspannen
 

Aankomende activiteiten


maandag 28 maart
Paasduik

meer informatie volgt

zaterdag 30 april
Boomduik

meer informatie volgt

vrijdag 20 t/m zondag 22 mei
Après-Pinksterkamp

meer informatie volgt

Hou ook Facebook in de gaten voor alle spontane duiken die onderling gepland worden.

 
Sponsor partnerPacific Diving

Adverteerders: Ben Jonkman Metsel- & Tegelbedrijf - CamTech - Dive Post Zoetermeer EP Berends  Jachtwerf van Dam - Oosterscheldepark De StelhoevePeter Helling, schilderen - verbouwen - installeren - Schilders- & Afwerkingsbedrijf M.P. Kuijpers B.V.