Advanten Digi, jaargang 5, nr. 7
Alphense Duikvereniging Atlantis
 

Zwembad in de zomervakantie

In de komende zomervakantie hebben we op de woensdagavonden het zwembad gehuurd. I.v.m. vrij zwemmen in het wedstrijdbad is het wel een half uurtje later dan gebruikelijk. Dus op 13, 20 en 27 juli en 3, 10 en 17 augustus kan er gezwommen en gehockeyed worden van 21:30 tot 22:30. De laatste vrijdagavond dat we in het zwembad terecht kunnen is 8 juli.


 

Juni-aktiviteit uitgesteld

Vanwege wat problemen met de voorbereiding kan de "jongens tegen de meisjes" duik helaas niet doorgaan. De Acco zal proberen dit later in te halen... 

Bestuur weer volledig

Het was een flinke zoektocht, maar we hebben een nieuwe penningmeester! Jos Vester heeft deze rol op zich genomen en zal de komende tijd met Ruud samen werken aan de overdracht en aan de inzet van een nieuw, modern administratiepakket. Daarnaast is Knud Paagman de vice-voorzitter geworden.
Het verenigingsleven - activiteiten


Integrale jaarplanning

De jaarplanning bevat o.a. het overzicht van activiteiten, opleidingen, bardiensten, PR-evenementen en het rooster voor de conditietrainingen.
klik hier voor de planning: jaarplanning
 
Leren duiken - opleidingen en trainingen


Buitenwaterduiken voor opleidingen


vrijdag 24 juni
Navigatie- en nachtduik

19.30 uur, Toolenburgse Plas in Hoofddorp


Duik gerust mee met de opleidingsduiken. Zorg zelf voor een buddy en laat even aan de instructeur weten dat je komt. Kijk voor meer data in de planning.
Duiken - gewichtloos ontspannen
 

Aankomende activiteiten


zaterdag 16 juli
Bootduiken Vinkeveen

Klik hier voor meer informatie

zondag 21 augustus
Rondje Hoofddorp

meer informatie volgt

Hou ook Facebook in de gaten voor alle spontane duiken die onderling gepland worden.

 
Sponsor partnerPacific Diving

Adverteerders: Ben Jonkman Metsel- & Tegelbedrijf - CamTech - Dive Post Zoetermeer EP Berends  Jachtwerf van Dam - Oosterscheldepark De StelhoevePeter Helling, schilderen - verbouwen - installeren - Schilders- & Afwerkingsbedrijf M.P. Kuijpers B.V.