Advanten Digi, jaargang 5, nr. 2
Alphense Duikvereniging Atlantis

Begeleiding gezocht voor wakzwemmen in AlphenWij hebben een verzoek gekregen onze vrienden van de Alphense Reddingsbrigade: in de ochtend van zaterdag 16 april willen zij graag wat begeleiding voor wakzwemmen in zwembad Aquarijn. Daarom zoeken wij enkele duikers en/of goede zwemmers die willen helpen.

Dit is de uitleg die we van de reddingsbrigade hebben gekregen:
De Alphense Reddingsbrigade viert op 16 april haar 30 jarig jubileum. Die dag willen wij diverse activiteiten aanbieden.
In de ochtend willen we wakzwemmen organiseren. Dit hebben wij als brigade nog nooit zelf gedaan, maar ik  heb wel meegekeken bij Hendrik ido Ambacht en gesproken met Waddinxveen.
Om het veilig te laten verlopen hebben we goede zwemmers, en liefst duikers nodig om te assisteren. Het zou fijn zijn als er tenminste 1 duiker (met flessen) de situatie onder water in de gaten wil houden en wil assisteren indien nodig. Daarnaast heb ik tenminste 2 goede zwemmers (liefst duikers) met flippers en wat lood nodig die de kandidaten begeleiden. Er wordt van wak naar wak gezwommen. Het idee is dat de duiker de kandidaat tegemoet zwemt en begeleid naar het volgende wak.
Ik hoop dus ten minste 3 (maar bij meerdere kunnen zij elkaar afwisselen) mensen die onze brigade zouden willen ondersteunen. Het gaat om de ochtend, effectief zwemmen we ongeveer 1,5 uur.

Heb je zin om te helpen, stuur dan een mailtje naar pr@adv-atlantis.nl 
Het verenigingsleven - activiteiten


Integrale jaarplanning

De jaarplanning bevat o.a. het overzicht van activiteiten, opleidingen, bardiensten, PR-evenementen en het rooster voor de conditietrainingen.
klik hier voor de planning: jaarplanning
 
Leren duiken - opleidingen en trainingen


Buitenwaterduiken voor opleidingen

Voorlopig nog geen buitenwaterduiken gepland.

Duik gerust mee met de opleidingsduiken. Zorg zelf voor een buddy en laat even aan de instructeur weten dat je komt.
Duiken - gewichtloos ontspannen
 

Aankomende activiteiten


maandag 28 maart
Paasduik

meer informatie volgt

zaterdag 30 april
Boomduik

meer informatie volgt

vrijdag 20 t/m zondag 22 mei
Après-Pinksterkamp

meer informatie volgt

Hou ook Facebook in de gaten voor alle spontane duiken die onderling gepland worden.

 
Sponsor partnerPacific Diving

Adverteerders: Ben Jonkman Metsel- & Tegelbedrijf - CamTech - Dive Post Zoetermeer EP Berends  Jachtwerf van Dam - Oosterscheldepark De StelhoevePeter Helling, schilderen - verbouwen - installeren - Schilders- & Afwerkingsbedrijf M.P. Kuijpers B.V.