Bent u onze volgende tevreden klant?

Het koste ons wat druppels op het voorhoofd maar binnen een recordtijd hebben wij een grote order geproduceerd en inmiddels uitgeleverd.
De orginele Konvi afvalzakhouders met de capaciteiten van 60 tot en met 120 liter.#Afvalzakhouders

In deze nieuwsbrief zetten wij ook deze rubriek voort. Het voorstellen van een werknemer bij Konvi. Een kleine indruk van de personen waar u wellicht contact mee heeft gehad. Ditmaal Henrike Hoeve.

Ik ben Henrike Hoeve, 19 jaar en woon in Staphorst. Vorig jaar ben ik geslaagd voor de opleiding directiesecretaresse. Sinds mei ben ik werkzaam bij Konvi Staphorst. Hier ben ik de spin in het web binnen de productie. Mijn taken zijn onder andere: het verwerken van orders en offertes. Ook doe ik met veel plezier de inkoop en de planning. 

____________________________________
Met vriendelijke groet,
Henrike Hoeve
0522-462852
receptie@konvirvs.nl
#Even voorstellen


Op dit moment zijn we weer druk met diverse winkel projecten. Bakkerij Vink uit Haarlem en echte Bakker Toet uit Apeldoorn zijn recent opgeleverd. De komende weken zullen wij een interieurs plaatsen bij: Bakkerij De Greef uit Kesteren, Vlaamsch Broodhuys in Nijmegen, en tenslotte bakkerij Beckers in Best (ontwerp: The Mall Beverwijk).# Projecten


Voordat u het weet is het alweer december.
Wij gaan ervan uit dat uw oliebollen receptuur 100% is.
Maar beschikt u ook over de juiste apparatuur om uw oliebol te bakken?
Konvi verkoopt / verhuurt voor u de juiste apparatuur. 

Voor meer informatie belt u met onze oliebollenspecialist:
Gerard van Hamersveld
06-10152950
sales@konvirvs.nl
#Oliebollenlijn


Voor onze opdrachtgever Ecobin zijn wij gestart met de productie van diverse afvalbakken. Het opvallende design van deze afvalbakken maakt de openbare weg vrolijker en veiliger. Uiteraard ook in groen verkrijgbaar!#Ecobin

In samenwerking met een grote cateraar zijn wij aan het testen met een nieuw kookproces. Aan de basis van deze ontwikkeling staat onze oliebollentechniek. Binnenkort meer nieuws hierover in de media. Maar de 1é afbeelding van het prototype willen wij u niet onthouden.  
#Nieuwe ontwikkeling 


Konvi is weer van start!

Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen of opmerkingen. Volg ons op twitter
https://twitter.com/KonviRVS 
voor de laatste nieuwtjes!