Tijdens de laatste regiofinale in Zwolle streden de Vakkanjer Scouts en Pioneers tegen andere scholen binnen hun regio. Wil jij weten wie de allerlaatste tickets naar de landelijke finale op Vakkanjers LIVE bemachtigde? Kijk dan hier
Alleen onder de Pioneers wordt nog een wildcard vergeven. Naar welk team deze gaat lees je op 20 april op vakkanjers.nl/stories.

Hoe je samenwerkt onder druk?! Dat en meer leerden de Naviators tijdens hun laatste trainingsdag in Papendal. 

14 juni: Vakkanjers LIVE!

Het gaat hard met de bezoekersinschrijvingen voor Vakkanjers LIVE. Het ochtendprogramma is al bijna vol. Wil jij er ook bij zijn met je klas of als individuele bezoeker? Schrijf je dan snel in!
Direct inschrijven

Agenda


Bekendmaking wildcard Pioneers
20 april
www.vakkanjers.nl/stories 

Week van ons water
5 tot 13 mei 
www.onswater.nl/weekvanonswater

Landelijke onderwijsdag techniek
31 mei, Amersfoort

www.consortiumbo.nl/landelijke-onderwijsdag-techniek 

Night of the Nerds
5 juni, Klokgebouw Eindhoven
www.nightofthenerds.com

Vakkanjers LIVE
14 juni, Werkspoorkathedraal Utrecht

vakkanjers.live

Resultaten Jongerenmonitor 'associaties bij techniek'

Kinderen vormen zich al tussen hun negende en veertiende jaar een idee van het gebied waarin hun carrièremogelijkheden liggen. Ze sluiten dan ook al allerlei beroepen voor zichzelf uit. Daarom is het zo belangrijk dat kinderen al vroeg positieve associaties bij techniek en technische beroepen opbouwen, denk aan Vakkanjers LIVE. Meer over de resultaten lees je hier, of bekijk de film.
Sommige mensen vinden techniek alleen iets voor jongens is. Grote onzin natuurlijk en dat bewijst deze groep vriendinnen: de Pretty Smart POWER Girls. Zij vertrekken 25 april voor vier dagen naar de VS voor de grote finale van de First Lego League
Aanmelden     Afmelden    Contact

Bekijk deze mail in je browser