Een carwash met regenwater. Een sponsdam. Een sportveld met ingebouwde waterzuivering. Energie opwekken uit water. Ingenieuze magic fountains en bijbehorende informatiezuilen. Het is maar een greep uit de vele mooie ideeën in de regiofinales van de Vakkanjer Scouts en Pioneers. De eerste finalisten zijn bekend! Bekijk hier alle uitslagen, vlogs en video's van de regiofinales tot nu toe.
LET'S GET READY TO RUMBLE! | Schoolfinale Vakkanjer Pioneer op 't Ravelijn Steenbergen
Get ready to rumble! Over naar 't Ravelijn in Steenbergen voor de schoolfinale tussen Team Rolmaat en Team Aqua. Hoe zien de magic fountains van deze Pioneers eruit?

14 juni: Vakkanjers LIVE!

Het gaat hard met de bezoekersinschrijvingen voor Vakkanjers LIVE, het eindevent op 14 juni in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het ochtendprogramma is al bijna vol. Wil jij er ook bij zijn met je klas of als individuele bezoeker? Schrijf je dan snel in!
Direct inschrijven

Agenda


Skills The Finals
15-17 maart, o.a. IJsselhallen, Zwolle
skillsthefinals.nl 

 
TechniShow
20-23 maart, Jaarbeurs Utrecht
technishow.nl

Regiofinale Vakkanjer Scout & Pioneer
27 en 28 maart

Bètatechniekdag
29 maart, Bouw & Infra park Harderwijk
bètatechniekdag.nl

Girlsday 2018
12 april
girlsday.nl

Vakkanjers LIVE
14 juni, Werkspoorkathedraal Utrecht

vakkanjers.live

Ontdek techniek op de Technishow 2018

Van 20-23 maart staat de Jaarbeurs Utrecht vol met technische innovaties tijdens de TechniShow. Vakkanjers (hal 11) presenteert zich met een stand, seminar over het vakmanschap van de toekomst én verzorgt guided tours voor scholieren en studenten. Gratis kaarten voor de TechniShow bestel je hier, aanmelden voor een guided Techniektour of het seminar met Egbert-Jan Sol (TNO Industrie/Smart Industry) en Maarten van Riemsdijk (Saxion) kan hier.

Navigators zijn er klaar voor

Hoe werk je optimaal samen met je teamgenoten? Hoe haal je het beste uit jezelf? Hoe blijf je rustig onder druk? Dat leerden 96 Vakkanjer Navigators van het mbo gisteren tijdens de trainingsdag op Papendal. Het bouwen aan de Smart Urban Water Storage kan beginnen: we zien de werkende prototypes straks in actie tijdens Vakkanjers LIVE!
Hoe sterk zijn onze dijken? | Damwandbezwijkproef in Eemdijk
Hoe sterk zijn onze dijken? De damwandbezwijkproef in Eemdijk is een bijzonder experiment dat over de hele wereld aandacht trekt. Met groot materieel test Grietje hoe sterk onze dijken zijn en wat er voor nodig is om ze te laten instorten.
Aanmelden     Afmelden    Contact

Bekijk deze mail in je browser