Copy

Nieuws over meer instroom en behoud van (jonge) mensen in de techniekZiet u in de mail geen afbeeldingen? Bekijk hier de online versie.

header image

WorldSkills 2015 

Nederlandse Vakkanjers presteren op topniveau

Elf medailles voor excellent vakmanschap, volop media-aandacht en een gouden ervaring. Dat is de oogst van de zestien Vakkanjers die meededen aan WorldSkills 2015 in São Paulo. Bekijk de video en lees meer »

Femme Tech Bedrijven Award, laatste kans!

Op 4 september sluit de inschrijving voor de Femme Tech Bedrijven Award. Bent u of kent u een bedrijf dat succesvol is in het werven en behouden van vakvrouwen? Laat het ons direct weten. Lees meer »

spacer
Workshop LOB Loont, schrijf u in
 

Een samenhangend LOB-programma biedt leerlingen een juist beeld van techniek. Maar hoe bouw je dat op? De workshop LOB Loont van TechniekTalent.nu biedt aanknopingspunten. Meld u aan! Lees meer »

spacer
BétaMentality in
3 minuten
 

Het BétaMentality-model laat zien dat er vier typen jongeren zijn, die elk met andere voorbeelden en verhalen enthousiast te maken zijn voor techniek. Welke types zitten er bij u in de klas? Lees meer »

Techniek

Tijdens rekenen en taal

Op steeds meer basisscholen doet techniek haar intrede. Zo ook op SBO De Tweern in Goes: “Toen ik zag hoe enthousiast de kinderen waren dacht ik wow, dit is echt een verrijking voor het onderwijsaanbod.” 
Lees meer »

spacer

Radio TechKnow

Begin september on air

Het is bijna zover. Begin september lanceert TechniekTalent.nu ‘Radio TechKnow’: een platform met online radio-uitzendingen over werving en behoud van jong technisch talent. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder The making of Radio TechKnow voor een tipje van de sluier of lees meer»

Agenda
3-4 oktober 

Weekend van de Wetenschap

Lees meer »

10 november

Workshop LOB Loont

Lees meer »

19 november

Femme Tech Dag

Lees meer »

       

TechniekTalent.nu is een samenwerkingsverband van acht technische sectoren, in opdracht van werkgevers- en werknemersorganisaties. Met maar één doel: meer instroom en behoud van (jonge) mensen in de techniek. © 2015 - www.techniektalent.nu

unsubscribe from this list   update subscription preferences