Copy
Sailing Kids Nieuwsbrief Januari 2014
Bekijk deze mail in een browser
Share
Tweet
Forward to Friend

Sailing Kids wenst iedereen een Gezond & Vaarspoedig 2014!

We kijken terug op een bewogen jaar 2013 waarin veel gebeurd is en we blikken alvast vooruit naar 2014 waarin nieuwe avonturen voor ons liggen, die we samen met jullie willen beleven. Het afgelopen jaar was goed bezet met in totaal 9 tochten. Hieronder een greep uit de verschillende activiteiten van het afgelopen jaar en de nieuwe evenementen die voor dit jaar op het programma staan. We zijn er ontzettend trots op dat het bestuur inmiddels is versterkt met drie nieuwe bestuursleden, die zich in deze nieuwsbrief zelf voorstellen. Het bestuur wil vanaf deze plaats al haar sponsors, donateurs en vrijwilligers bedanken voor de steun, het vertrouwen en de inzet in het afgelopen jaar! Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief!
Namens het gehele bestuur,
met vriendelijke groet, Annelies Blom (voorzitter)

Verhuisbericht

Belangrijk: Stichting Sailing Kids Adreswijziging!

Ons adres en telefoonnr. zijn met ingang van 1 januari 2014 gewijzigd in:
Adres:
Postbus 1017, 8260 BA, Kampen.
Telefoon: 06-11912893
Wijzig dit a.u.b. direct in uw gegevens. Het e-mailadres is ongewijzigd gebleven (info@sailingkids.eu)
Een heel bijzondere gebeurtenis was de deelname van Sailing Kids aan de Koningsvaart. We mochten erbij zijn op de Vrijheid van Ruud Stam op het IJ in Amsterdam. Het was vrij guur weer en de koning hebben we helaas niet van dichtbij gezien, maar aan boord was het warm en gezellig en gelukkig hadden we onze eigen reserve koning meegenomen, dus uiteindelijk kwam alles toch nog goed.

Sail Den Helder

Sail Den Helder was een mooi spektakel met al die fraaie windjammers uit de hele wereld op één plek. We hebben Sailing Kids gepromoot en nieuwe contacten gelegd. De volgende keer zijn we weer van de partij!

Nieuw bestuurslid:

Even voorstellen, ons nieuwe bestuurslid: Coerd de Heer. Coerd is eigenaar van organisatiebureau Op Koers. "Ik ben een bevlogen regelneef, een conceptgenerator, een chaoot met regeldrift, een zeeman met heimwee en een netwerker ondanks mezelf. Heb een XXXL hart, een sportlichaam met vetrandje, een neiging naar more (terwijl less vaak beter is), een aan frustratie grenzende hekel aan teveel voorzichtigheid en een passie voor alles wat drijft en vaart, zeker als het door zeilen wordt voortbewogen"
Coerd, van harte welkom aan boord bij Sailing Kids!

Vrijwilligers gevraagd!

Beurs Boot Holland

Van 7 t/m 12 februari 2014 staan we weer op de beurs Boot Holland met een gratis stand. Vorig jaar leverde dat een extra familiereis op! Wie wil er meehelpen? Een dagje, dagen of dagdeel meedraaien op de gezelligste botenbeurs van Nederland. Stuur een mail aan: Nico de Jong 

Start je eigen Sailing Kids WebActie!

Geef meer gezinnen een kans om een zeiltocht mee te maken en nieuwe energie op te doen deze zomer! Wat kun je doen?
Start nù een webactie om geld op te halen voor Sailing Kids via de actie website geef.nl Je kunt hier je eigen actie starten of met een heel team beginnen en samen het verloop volgen. Denk aan hardloop- of sportwedstrijden, een schoolactie, tweedehandsmarkt, boekenmarkt of elk ander initiatief wat je maar kunt bedenken. Het is leuk om te doen en je beheert zelf de hele actie! Kijk voor een voorbeeld HIER 
Contact: Stichting Sailing Kids, Postbus 1017, 8260 BA, KampenTelefoon: 06-11912893 E-mail: info@sailingkids.eu

Geef je nù op voor Sail Kampen!

Sail Kampen 2014 pakt groots uit vanwege het eerste lustrum van haar bruisende nautische evenement. De vijfde editie zal dan ook de voorgaande edities overtreffen, niet alleen qua bezoekers aantallen, maar zeker ook qua aantal en soort schepen, attracties, artiesten en noem maar op.
Sailing Kids zal aanwezig zijn met de Vrijheid en om Sailing Kids te promoten. Wie helpt er mee? Geef je op vóór 1 maart d.m.v. een mail aan info@sailingkids.eu
Meer info over Sail Kampen op de website
 

Vripack Botenbouwdag

De botenbouwdag van Vripack was een groot succes! Een ontzettend leuk evenement, waarbij zelfs onze eigen Albertine Wierda in de jury mocht plaatsnemen. Het pimpen van de boten is erg goed geslaagd en zo zijn er veel mooie creaties gerealiseerd! Wij als Stichting Sailing Kids zijn natuurlijk erg blij met de opbrengst van deze dag: € 1000,- voor ons doel "Help zieke kinderen even vergeten dat zij ziek zijn" bijeengebracht door alle bouwers! Alle dank naar de firma Vripack, de deelnemers en organisatoren!!
 

Help ons aan meer Likes op Facebook en Twitter!

Het is vaak een kleine moeite, maar heel belangrijk voor ons! Op beide media zitten we nu rond de 1000 volgers, maar dat moeten er véél meer worden. Daarmee bereiken we veel mensen. Mensen die het wellicht ook leuk vinden om ons te volgen en te steunen. Dus like en deel onze berichten en vraag het ook aan je vrienden. Hieronder staan de links - alvast bedankt!
 
In 2013 zijn we finalist geworden bij de bijzondere kroonappels wedstrijd ter gelegenheid van het kroningsjaar van Koning Willem Alexander. Van de 4000 inzendingen behoorden we in de categorie 'Helpende Hand' tot de laatste 20 genomineerden.
Lees het leuke verslag van één van onze gezinstochten uit 2013:
'We zijn een gezin bestaande uit 2 mama's en 3 kinderen. Jelle 14, Mees 11 en Annelot van 7 jaar oud. Twee van onze kinderen hebben een behoorlijke rugzak op medisch gebied'. 'Op 22 juli werden we om 13:00 uur verwacht in de haven van Enkhuizen. Het was stralend weer en we hadden er zin in. Eerlijk gezegd wel met een spannend gevoel want we gingen een week op een boot met 5 andere onbekende gezinnen!'
Lees het hele verhaal verder op onze website.

Nieuw bestuurslid:

Even voorstellen, ons nieuwe bestuurslid: Erik-Jan Dekker.
Erik-Jan Dekker is eigenaar van Dekatel Telecom BV en sponsor van het eerste uur bij Sailing Kids. We zijn erg blij dat hij in 2014 tijd wil vrijmaken en ons bestuur komt versterken met zijn expertise en visie en heten hem dan ook van harte welkom aan boord bij Sailing Kids!

NRC Charity Award

Om de naamsbekendheid te vergroten, hebben we meegedaan aan de NRC Charity Award, met bovenstaande advertentie. Dank aan de mensen die op ons gestemd hebben.

3M Grote Gift Fonds

Misschien heb je ons gevolgd via bovenstaande berichten op Facebook, toen we meededen voor De Grote Gift van het 3M Fonds. Daarbij zijn we geeïndigd in de top tien, geen gekke prestatie tussen alle grote goede doelen. Winnaar werd de Nederlandse Brandwonden Stichting. Sailing Kids is hiermee toch weer in de publiciteit gekomen, dankzij de meer dan 650 stemmen die we uiteindelijk gekregen hebben. Iedereen die ons hiermee gesteund heeft, bedankt!

Nieuw bestuurslid:

Even voorstellen, ons nieuwe bestuurslid: Katrientje Hofland. Katrientje is in het afgelopen seizoen als bestuurslid toegetreden tot Sailing Kids. In het dagelijks leven is zij Personal trainer en heeft haar eigen bedrijf De Leerlinggids. "Met kinderen werken is altijd mijn passie geweest en het was dan ook een natuurlijke keuze om pedagogiek te studeren".
Katrientje is verbonden aan de kinderkliniek Almere en organiseert jaarlijks de tocht met het Rode Kruis die in samenwerking met Sailing Kids plaatsvindt. Katrientje, van harte welkom aan boord bij Sailing Kids!

Stoneskimming!

Het EK Stoneskimming 2013
Het winnende team van Sailing Kids: een jaar lang Europees Kampioen Stoneskimming! Gaaf toch! Met Piwi, Cius, Annelies, Ludo (team ssk1) en organisator Coerd de Heer. We dagen jullie uit om dit jaar ook mee te doen! Hou onze nieuwsbrief in de gaten.

Doneren via de website èn Facebook

Het doneren via de website is veel eenvoudiger geworden.
het is nu mogelijk te betalen via ideal en met een sms machtiging donateur te worden.
De stichting Geef Gratis verzorgt hierbij de afhandeling.
Volg deze link voor de verschillende donatie en betaalmogelijkheden van de stichting Sailing Kids.

Kort Nieuws:

Binnenkort op onze site het vaarrooster 2014 van Sailing Kids. (Een overzicht van de tochten die we met de Meridiaan en de Vrijheid gaan varen dit jaar). zie www.sailingkids.eu
Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij vrijwilligers@sailingkids.eu
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Copyright © 2014 Stichting Sailing Kids, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp