Copy
Sailing Kids Nieuwsbrief voorjaar 2017
Bekijk deze mail in een browser
Delen
Tweeten
Doorsturen naar vriend/vriendin

Beste Sailingkids vrienden,

"Even niet ziek zijn, geen zorgen, maar de wind in de zeilen en nieuwe energie opdoen". Zeilen met Sailing Kids haalt de zorg eruit en de lach erin! “Het leuke van varen is, dat je altijd mee kunt, ook al ben je ziek.”
Hierboven staat het gedachtengoed van Sailing Kids, hier doen we het allemaal voor en met veel plezier. De zorg eruit en de lach erin is ons goed gelukt in 2016. Het komende seizoen 2017 beloofd ook weer een prachtjaar te worden voor Sailing Kids, de stichting staat er financieel gezond voor, de data voor de tochten zijn gepland, de boten gehuurd en de inschrijvingen zijn gestart. Het bestuur, de coördinatoren en de vrijwilligers maken zich op voor een avontuurlijk zeiljaar. Wie weet lukt het weer om de 10 tochten van het jubileumjaar 2016 te evenaren. Dat zou fantastisch zijn. Ik wens alle deelnemers èn vrijwilligers een mooi seizoen toe met veel nieuwe vriendschappen!
Bekijk HIER hoe leuk dat kan zijn (klik op de link)
“Trossen los: Sailing Kids laat je zorgen varen”
 
Maik Koster
Voorzitter Sailingkids

Nieuwe voorzitter!

Annelies Blom heeft met ingang van dit seizoen de voorzittershamer overgedragen aan Maik Koster, 43 jaar, samenwonend en heeft 2 zoons, David en Pepijn. Woont in Rotterdam, fervent hardloper. Maik is werkzaam als consultant bij Interchange.
Namens het bestuur en de stichting bedanken we Annelies hartelijk voor haar tomeloze en bijzondere inzet in de afgelopen 6 jaar als voorzitter. Annelies blijft actief voor de stichting als bestuurslid en zal zich voornamelijk gaan richten op de public relations en sponsoring binnen de stichting.

Boot Holland 2017

Sailing Kids stond dit jaar alweer voor de 6e keer op de beurs Boot Holland, met dank aan de organisatie van Boot Holland, die ons wederom een gratis stand hadden gegeven. En wat voor één: Een prachtige plek, dus we konden volop uitpakken en een mooie stand neerzetten, compleet met bus, vlaggen en beurswand. De vijf dagen van de beurs waren goed bezet door vrijwilligers; Eline, Kees, Esther, Sterre, Theo, Femke, Ludo, Rob, Lucy en natuurlijk Nico: Bedankt mensen! Foto onder: Uitreiking Cheque op de beurs door Gemma Drohm en Laura Oude Wolbers van de firma Lienesch.

Sailing Kids op lichtkrant A4!

Misschien is het je wel opgevallen langs de snelweg A4: Bij Berkel en Rodenrijs en ter hoogte van Leiderdorp zijn lichtreclames te zien van Sailing Kids! Met dank aan de firma Bereik.nl!

Start zèlf een crowdfunding actie en help Sailing Kids!

Geef meer gezinnen een kans om een zeiltocht mee te maken en nieuwe energie op te doen deze zomer! Wat kun je doen? Start zelf een crowdfunding webactie om geld op te halen voor Sailing Kids via de actie website geef.nl Je kunt hier je eigen actie starten of met een heel team beginnen en samen het verloop volgen. Denk aan hardloop- of sportwedstrijden, een schoolactie, tweedehandsmarkt, boekenmarkt of elk ander initiatief wat je maar kunt bedenken. Het is leuk om te doen en je beheert zelf de hele actie met een eigen website! Kijk voor een voorbeeld HIER 
Contact: Stichting Sailing Kids, Rozenlaan 75, 3135XN, Vlaardingen Telefoon: 06-11912893 E-mail: info@sailingkids.eu
Doneren aan de stichting is geheel gedigitaliseerd en het is nu heel eenvoudig om online te doneren en je smartphone te gebruiken om bijv. éénmalig een bedrag te doneren of met een doorlopende machtiging vaste donateur te worden. Betalen kan via ideal en je eigen bank. Volg deze link voor de verschillende donatie en sponsormogelijkheden van de stichting Sailing Kids.

Adres gegevens;

Post- en bezoekadres:
Rozenlaan 75, 3135XN Vlaardingen.

Telefoon: 06-34388308
Mailadres: info@sailingkids.eu

Even voorstellen:

Ahoy, Mijn naam is Rob van den Heuvel, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben werkzaam in het openbaar vervoer in Rotterdam. Met ingang van dit seizoen ben ik actief als coördinator sponsoring voor Sailing Kids en je zult mij dus zeker ontmoeten als je sponsor bent van de club! Iedereen kan mij bereiken onder rob@sailingkids.eu, dus als je ideeën hebt die over sponsoring gaan, dan hoor ik het graag!

Ahoy, ik ben Kees Abbes. Als coördinator deelnemers informeer ik de deelnemers en leg ik contact met de ziekenhuizen om nieuwe deelnemers bekend te maken met de stichting Sailing Kids. Zo fungeer ik als aanspreekpunt voor de ziekenhuizen en de deelnemers. De tochten worden zoveel mogelijk samengesteld met de wensen van de deelnemers (en hun gezinnen) in gedachten, zodat de groepen aan boord zoveel mogelijk matchen. Met als doel de Sailing Kids zeilvakanties tot onvergetelijke ervaringen te maken. Iets waar ik graag met hart en ziel aan meewerk!

Prijzenregen!

Dit seizoen is voor Sailing Kids al goed begonnen met het in ontvangst mogen nemen van de Annemarie van der Linden prijs (€ 5000,- 2e prijs) en de hoofdprijs bij de ING aktie "Help Nederland Vooruit" (ook € 5000,-) Daarnaast kregen we een cheque uitgereikt op beurs Boot Holland door de Firma Lienesch van € 2.434,- en niet te vergeten € 1730,- ingezameld door Dekker Watersport ter gelegenheid van hun benoeming tot Hofleverancier.
Foto onder: Uitreiking cheque op ING kantoor Vlaardingen.

Vrijwilligers Ahoy!

Onze vrijwilligers zijn enthousiaste professionals in hun vakgebied. Artsen, verpleegkundigen, koks en activiteiten begeleiders stellen alles in het werk om de deelnemers een onvergetelijke ervaring aan boord van onze zeilschepen te geven. Word jij ook lid van de Crew? Meld je dan aan via de website: www.sailingkids.eu

Doneren via de website èn Facebook

Help ons aan meer Likes op Facebook en Twitter!

Het is vaak een kleine moeite, maar heel belangrijk voor ons! Op beide media zitten we nu rond de 1500 volgers, maar dat moeten er véél meer worden. Daarmee bereiken we veel mensen. Mensen die het wellicht ook leuk vinden om ons te volgen en te steunen. Dus like en deel onze berichten en vraag het ook aan je vrienden. Hieronder staan de links naar alle social media - alvast bedankt!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Copyright © 2017 Stichting Sailing Kids, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp