Hírlevelünk vállalati ügyfeleink részére

Kedves <<Vezetéknév>> <<Keresztnév>>!
 
Hasznos trükkökkel és tanácsokkal segítjük céges hitelfelvételét mai hírlevelünkben, és emellett új pályázati lehetőségekről is hírt adunk.
 

Hitelfelvétel: most még lehet trükközni

 
Most még pár hétig lehetősége van minden vállalkozásnak, hogy – amennyiben nem készítette még el a 2015-ös beszámolóját – hogy a 2014-es beszámoló, és a 2015. december 31-i főkönyv alapján kérjen hitelt a banktól.

Gondolja végig, hogy melyik év sikerült jobban, és ha a 2014 akkor MOST adja be a hitelkérelmét! Ma még megteheti ezt a 2014-es beszámolóval.
Ha 2015 jobb év volt, mint az előző, akkor készítse el a beszámolót, és utána igényeljen banki finanszírozást.
Megnézem, mennyi hitelt kaphatok

Agrár Széchenyi Kártya 0% THM-mel


Tudta, hogy ha Ön olyan településen gazdálkodik, amelyet jégkár sújtott 2015-ben, akkor jogosult 100%-os állami támogatást igényelni az Agrár Széchenyi Kártya díjaihoz és költségeihez? Így Önnek csak a tőkét kell visszatörlesztenie!
Többet akarok tudni az Agrár Széchenyi Kártyáról!

Hitelkeret növelés


Ha úgy érzi, hogy jól sikerült a 2015-ös éve, és a 2016 még jobban sikerülne, ha több pénz állna rendelkezésére, akkor növelje meg hitelkeretét!
 
Érdekel a hitelkeret növelés

Új pályázatok


1. Piaci megjelenés támogatása


A pályázat célja a vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése a hatékony külpiaci marketingtevékenység támogatása, kiállításokon, vásárokon való megjelenés elősegítése, a piaci versenyben való eredményes részvételhez szükséges tudás biztosítása által.
A pályázat 2016. május 10-től pályázható.
Bővebben a pályázatról!

2. Iparjogi oltalom szerzése pályázat


Már pályázható a „Szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek" támogatása.

A pályázat célja a szellemi alkotások hazai, és/vagy nemzetközi iparjogvédelmi oltalmát szolgáló újdonságkutatási, oltalomszerzési és oltalom-fenntartási, valamint a szellemi vagyon értékelés és audit tevékenységek támogatása.

Bővebben a pályázatról!

3. Energetikai pályázatok


Hamarosan megnyílnak az épületenergetikai korszerűsítéseket és a termelési folyamatok energetikai korszerűsítését támogató pályázatok. A kis- és közepes vállalkozások közel 90+11,6 milliárd forint támogatásra számíthatnak.
Bővebben a pályázatról!

Kérdése van céges hitelével kapcsolatban?

 
  • „Miért utasították el a banki hitelkérelmemet?”
  • „Hogyan és mely banknál tudok MNB hitelt felvenni?”
  • „Hogyan lehet ingatlanfedezet nélkül hitelt felvennem?”
Ha érdeklik a válaszok, tekintse meg fórumunkat!

Gulyás Gábor tanácsadási igazgató, aki több, mint 10 éves banki, vállalati hitelezési és banki fiókvezetői tapasztalattal rendelkezik, válaszol az Ön kérdésére!
 
Tovább a fórumra!
Hasznosnak találta hírlevelünket? Küldje tovább partnereinek, barátainak, ügyfeleinek!

Üdvözlettel,


Gerzsó Márk

A Cégfinanszírozás Portál szerkesztője
Copyright © 2016 Cégfinanszírozás Portál, Minden jog fenntartva.

Tájékoztatjuk, hogy levelünket Ön, mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa, e-mail címe korábbi regisztráció útján került adatbázisunkba. Amennyiben a jövőben nem kíván a Cégfinanszírozás Kft-től hírlevelet kapni, kérjük, a lenti linken iratkozzon le. Tájékoztatjuk, hogy hírlevelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el.

Ide kattintva tud leiratkozni a hírlevélről.

Együttműködő partnerünkEmail Marketing Powered by Mailchimp