Hírlevelünk vállalati ügyfeleink részére

Kedves <<Vezetéknév>> <<Keresztnév>>!
 
Mai hírlevelünkben új, a korábbiaknál kedvezőbb kondíciójú céges hitelekről, agrárcégek, illetve kertészetek számára megnyíló pályázatokról, valamint faktoringról tájékoztatjuk kedves olvasóinkat.
 

Már nem is olyan előnyös a 2,5%-os MNB hitel!


A jegybanki alapkamat csökkenésével együtt jár a kamattámogatott Széchenyi termékek kamatának csökkenése. Vajon így már kedvezőbbek a Széchenyi hiteltermékek, mint az eddig oly népszerű NHP?
Összefoglaló táblázatot készítettünk a két hiteltípusról, avagy megmutatjuk mi szól a Széchenyi Beruházási Hitel és mi az MNB NHP mellett!
Érdekel az összehasonlító táblázat!

Egyre népszerűbb a faktoring


A magyarországi faktoringforgalom egyre növekvő szerepét mutatja az elmúlt két év növekedési rátája, ami nem is meglepő, hiszen a rugalmas cégműködést lehetővé tevő faktoringhoz ma már lényegesen kedvezőbb feltételekkel is hozzá lehet jutni, mint korábban.
Összegyűjtöttük néhány pontba a faktoring előnyeit, melyből kiderül, miért egyre népszerűbb külföldön és Magyarországon egyaránt ez a finanszírozási forma!
Érdekel a faktoring

Új pályázatok


1. Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése


Már pályázható a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztését célzó tevékenységek támogatását célzó pályázat. A támogatás különösen az adottságaik és ambícióik alapján fejlődőképes kisméretű mezőgazdasági termelők jövedelemszerzését és stabilitását segíti elő.
Bővebben a pályázatról!

2. Kertészet korszerűsítése - ültetvénytelepítés támogatására öntözés kialakításának lehetőségével

 

Megnyílt a kertészetek korszerűsítését támogató pályázat, melynek célja a kertészeti ágazaton belül a gyümölcstermesztés versenyképességének, hozzáadott érték termelésének fokozása az új, innovatív és környezetbarát termesztési technológiák és termesztési módok elterjesztésének támogatása révén.

Bővebben a pályázatról!

3. Kertészet korszerűsítése- üveg- és fóliaházak létesítése, energiahatékonyságának növelése geotermikus energia felhasználásának lehetőségével

 
Jelen pályázat célja a kertészeti ágazatok versenyképességének, hozzáadott érték termelésének növelése az új, innovatív és környezetbarát kertészeti technológiák és termesztési módok elterjesztésének támogatása révén.
Bővebben a pályázatról!

Kérdése van céges hitelével kapcsolatban?

 
  • „Miért utasították el a banki hitelkérelmemet?”
  • „Hogyan és mely banknál tudok MNB hitelt felvenni?”
  • „Hogyan lehet ingatlanfedezet nélkül hitelt felvennem?”
Ha érdeklik a válaszok, tekintse meg fórumunkat!

Gulyás Gábor tanácsadási igazgató, aki több, mint 10 éves banki, vállalati hitelezési és banki fiókvezetői tapasztalattal rendelkezik, válaszol az Ön kérdésére!
 
Tovább a fórumra!
Hasznosnak találta hírlevelünket? Küldje tovább partnereinek, barátainak, ügyfeleinek!

Üdvözlettel,


Gerzsó Márk

A Cégfinanszírozás Portál tanácsadási igazgatója
Copyright © 2016 Cégfinanszírozás Portál, Minden jog fenntartva.

Tájékoztatjuk, hogy levelünket Ön, mint valamely Cég képviselője, munkatársa olvassa, e-mail címe korábbi regisztráció útján került adatbázisunkba. Amennyiben a jövőben nem kíván a Cégfinanszírozás Kft-től hírlevelet kapni, kérjük, a lenti linken iratkozzon le. Tájékoztatjuk, hogy hírlevelünk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, 2008. évi XLVIII. törvény 6. § rendelkezéseinek megfelelően jártunk el.

Ide kattintva tud leiratkozni a hírlevélről.

Együttműködő partnerünkEmail Marketing Powered by Mailchimp