Copy
'Life is what happens while you are busy making other plans' - J. Lennon
 

Mindfulness workshop
på Lidingö!


Torsdag 29. Jan, kl. 18:00-20:00

Vill du stressa mindre och få mer gjort? Vara lyckligare och mer harmonisk i vardagen?
CapeYoga teamar upp med Mindful Business för en kväll som visar hur du kan träna din hjärna och ditt sinne för att få tillgång till mer fokus, kreativitet och närvaro. Detta hjälper dig att leva livet fullt ut på alla möjliga sätt: du ökar din förmåga att lyssna, att söka nya vägar när det uppstår problem och att ta in din omgivnings alla nyanser så du kan ta bättre beslut. En kväll om att leva och arbeta utan stress och bli lyckligare.

Kvällen bjuder på både teori och praktik kring mindfulness. Och så klart gör vi också yoga, meditation och medveten andning. 
Tanken är att du som deltagare ska kunna ta med dig kvällens innehåll till din egen vardag och börja praktisera direkt. 

Workshopen äger rum i CapeYogas lokaler i Holmiavägen 9, Lidingö.
Ta med dig mjuka kläder. Ombyte och dusch finns.

Pris 400.- SEK (inkl. moms)
Notera datum och boka din plats här eftersom utrymme är begränsad.


Elena von Dönhoff
Yogalärare och mamma till fyra barn, har levt och lärt världen runt. Yoga är hennes passion sedan 20 år tillbaka och hon har studerat med fantastiska lärare i över 10 år. 2011 flyttade hon till Lidingö där hon driver sin egen studio CapeYoga och har workshops, resor och klasser i olika yogastilar som flow-baserad Vinyasa, långsam och djup Yin samt Kundaliniyoga

Jane Skullman
Grundare av Mindful Business med flera års erfarenhet från olika ledande befattningar inom näringslivet. Förutom att leda och utveckla andra så har mindfulness varit en stor passion i hennes liv. Jane började meditera redan vid 14 års ålder och hon har hållit mindfulnespass och föreläsningar sedan 2009. Jane är utbildad mindfulnessinstruktör via mindfulnessgruppen och fördjupat sina kunskaper på Institute for mindful leadership.

Copyright © *|2015|* *|CapeYoga|*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@capeyoga.se eller info@mindfulbusiness.nu