Copy

Mer Yoga på Lidingö

 

Nu också med drop-in och klippkort


Måndag den 24 augusti börjar alla CapeYoga klasser och jag ser fram emot att yoga tillsammans. Hoppas ni hade en härlig sommar! Jag var på några Yoga och Mantrafestivaler (surprise,surprise) i både in- och utlandet. Så jag har massor av ny inspiration och fina yogaflows, musik, historier och meditationer.

Ny denna höst är att det finns ett 10 ggr klippkort som är giltig höstterminen för 2200 SEK, möjlighet till drop-in för 250 SEK eller kurs som vanligt som nu kostar 1800 SEK för 10 ggr i rad.

 
Buddhan in CapeYoga' s fönster påminner oss att "you become what you think".
Det går att styra sina tankemönster så de är mer välgörande!

De flesta klasser är som under vårterminen utom sena måndagskursen. Jag kan starta nya klasser när det är minst 3 anmälda. Hör av dig om du är intresserad av en alternativ tid.
För att boka eller för mer information, maila till elenadonhoff@yahoo.com

 

YOGA

Måndag kl. 18:00 - 20:15
Tisdag kl. 20:30-21:45
Torsdag kl. 09:00-10:15


Alla Yogaklasser är en mix av Vinyasa och Kundalini Yoga. Båda är fysiska former där positionerna binds samman i ett flöde. Klasserna är inspirerande och upplyftande och kan med tiden förbättra din kondition, smidighet och livsglädje! Samtidigt väver vi in filosofi, musik och mantra.

MAMMA-BARN YOGA


Onsdag kl. 16:30-17:15


Förälder och barn yogar tillsammans vilket är härligt för att stärka relationen.Yoga ska vara kul och samtidigt lär barnen sig andningsteknik, yogapositioner och små meditationer som de kan ta med i vardagen. En viktig del är Yogasagorna.  Copyright © *|2015|* *|CapeYoga|*, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@capeyoga.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list